Kivičs vai Endziņš? Bukmeikeru prognozes, kurš uzvarēs boksa ringā

Portāls nra.lv 15.februāris 2019, 11:47
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Valentīna dienā, 14. februārī, Latvijas viltus ziņu karaļa Nika Endziņa mesto izaicinājumu uz boksa cīņu pieņēma Andris Kivičs, kurš pēdējo mēnešu laikā kļuvis par vienu no apspriestākajām personām medijos un sociālajos tīklos. Saistībā ar šo notikumi nesnauž Betsafe bukmeikeri, kas jau izteikuši prognozes par gaidāmo tikšanos ringā. Ja šāda cīņa notiks, par favorītu tajā tiek uzskatīts Niks Endziņš - varbūtība, ka viņš uzvarēs, vērtēta ar 63%. Tiesa gan, iespēja, ka šāda cīņa notiks līdz šī gada 1. jūnijam, tiek vērtēta kā zema - vien ar 33%.

Pirmajā brīdī šķietami pārsteidzošo vērtējumu par dueļa iznākumu komentē bukmeikeri: “Pēc tā, ko varējām redzēt slavenajā vannas video, Andra fiziskā forma pašlaik nav tā labākā. Ja cīņa notiks pēc boksa noteikumiem, Endziņš ir favorīts, jo svarīga ir izturība. Ja Andris grib Niku uzvarēt, viņam jau pirmajos raundos jāveic izšķirošais sitiens. Andris tomēr ir ievērojami vecāks un ar smagnēju miesas būvi.” Vienlaikus bukmeikeri norāda uz to, ka šādas cīņas sagatavošana prasa zināmu laiku, un, iespējams, abi konfliktētāji cer vien uz ātru sabiedrības uzmanības piesaistīšanu ar skaļiem paziņojumiem, tādēļ varbūtība par šādas cīņas norisi pirms šī gada 1. Jūnija novērtēta tikai ar 33%.

Kā norādījis Andris Kivičs, tieši viņa jaunās partneres Lienes Skulmes pieminēšana Nika Endziņa “Facebook” izvietotajā video kļuvusi par iemeslu izaicinājuma pieņemšanai. "Ja tu man nedosi atbildi dienas laikā, to blondo Lieni es savākšu sev," sociālajā tīklā draudēja Niks. "Viņa gulēs ar mani, viņa naktīs būs man blakus, mēs brauksim ceļojumos." Jāpiebilst, ka tā bija jau otrā reize, kad jaunais censonis uz boksa dueli izsauc Andri Kiviču.

Mūziķis un bijušais “RigaTV24” raidījuma “Rampas Ugunis” vadītājs kļuva par plaši apspriestu personāžu pagājušā gada rudenī, kad piedalījās 13. Saeimas vēlēšanās no “KPV.LV” saraksta, bet kļuva par visvairāk svītroto kandidātu no šīs jaunās partijas. 2018. gada decembrī Andris Kivičs paziņoja, ka vairs nav kopā ar savu sievu Madaru Kiviču un uzsācis attiecības ar Lieni Skulmi.

Niks Endziņš plašāku sabiedrības ievērību guva pēc tam, kad pagājušā gada augusta nogalē viņu aizturēja policija par viltus ziņu veidošanu un izplatīšanu. Viena no šādām ziņām vēstīja, ka 15. Jūlijā sabrucis lielveikals “Alfa” un bojā gājuši simtiem cilvēku. Apcietinājumā 21 gadus vecais jaunietis pavadīja 3 mēnešus. Šī gada janvārī Niks Endziņš paziņoja par iesaistīšanos politikā, iestājoties “Latvijas Sociāldemokrātiskajā strādnieku partijā” (LSDSP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:48

Jaunākās diskusijas