Virsnīte: Bērna ienākšana pasaulē nav viegla, tā līdzi nes neziņu

tautaruna.lv 5.februāris 2019, 13:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte vietnē Instagram dalījusies ar atmiņām par dēla ienākšanu ģimenē, jauno mammas lomu, tostarp atklājot, ka vakar dēliņam apritējuši jau trīs gadi.
"Viņam šodien 3! Zināt, kura sajūta man visvairāk saistās ar Kukīša piedzimšanu? Miers. Nedaudz neticami, jo bērna ienākšana pasaulē nav vienkārša, nav viegla, tā līdzi nes neziņu, maldīšanos sajūtās un jaunajā lomā, nekas, ka reiz piedzīvotā. To neizsakāmo miera sajūtu es nevēlos aizmirst, kad Kukis piedzima, tā pārņēma mūs un mūsu mājas. Mēs 4. februāra vakarā visi iekārtojāmies mūsu ģimenes gultā un bijām drošāki un rāmāki kā jebkad," atminas Virsnīte.

Pateicoties dēlam, Virsnīte kļuvusi par drosmīgu un pārliecinātu mammu. Viņa priecājas, ka neļāvusi atrunāt sevi no mājdzemdībām, neļāvusi citu bailēm sevi ietekmēt, jo pati bijusi droša. Virsnīte sev novēl, kaut vienmēr prastu ieklausīties sevī un savās sajūtās, jo viņai pašai jāiet savs ceļš.

"Kukis ir dāvana, pārsteigums, viņš atnāca un mēs atkal kļuvām par ģimeni. Daudz laimes, puisēn, Tu esi brīnums!" atzīst Virsnīte.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatzīmē, ka nesen Virsnīte stāstīja, ka kopš pirms 10 gadiem kļuvusi par mammu, dzīve ir ir krietni mainījusies un ir nemitīgi karuseļi.

Tostarp, Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:35

Jaunākās diskusijas