Kā tagad dzīvo māmiņa, kurai pirms desmit gadiem piedzima astoņīši

tautaruna.lv 5.februāris 2019, 2:02
 
MAVRIXONLINE.COM/ SCANPIX
Pirms teju desmit gadiem par īstu pasaules mediju sensāciju kļuva sieviete vārdā Nadja Sulemane, kurai piedzima astoņi bērni. ASV mediji skaidrojuši, kā tad sievietei un viņas bērniem klājas šobrīd.

Lai gan pēc bērnu piedzimšanas Nadja tika kritizēta par vēlmi iedzīvoties uz bērnu rēķina, šobrīd sieviete dara visu, lai nodrošinātu savu kuplo ģimeni. Ja iepriekš bērnu māte cīnījās ar alkohola un narkotiku atkarību, tad jau vairāk nekā piecus gadus viņa ir brīva no šiem netikumiem.

Žurnālists, kurš aizvadītā gada decembrī viesojies ģimenes mājvietā norāda, ka par spīti nelielajam haosam, var redzēt, ka Nadja par bērniem patiešām rūpējas. "The Mirror" vēsta, ka bērniem mēnesī katram jāizlasa divas grāmatas, tāpat viņi esot laipni un pieklājīgi. Lielākās galvassāpes Nadjai sagādājot 13 gadus vecais dēls, kurš sirgst ar autismu. "Viņa ķermenis ir pieaudzis, taču apziņa ir kā mazam puišelim," uzsver Nadja.

Jau vēstīts, ka neilgi pēc bērnu piedzimšanas sievieti vajāja arī finansiālas problēmas, kuru risināšanai viņai pat piedāvāts filmēties porno filmās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas