Adriana Miglāne: "Supernova" ir lieliska iespēja pārbaudīt savas spējas

tautaruna.lv 5.februāris 2019, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
TV dziedāšanas šovā "X faktors" iepazītā dziedātāja Adriana Miglāne vietnē Instagram dalījusies ar pārdomām par nesen notikušā konkursa "Supernova" pusfināla otro atlases kārtu, pēc kuras nepretendēja uz iekļūšanu finālā.
"Mans pirmais piedzīvojums "Supernovā", šogad ir noslēdzies, bet es gribēju pateikt, ka ar to viss tikai sākas! Es pirmo reizi pati veidoju savu priekšnesumu un tas bija liels pārbaudījums! "X faktorā" un arī Lietuvā mūs bīdīja, ar mums ļoti strādāja, trenēja utt. Supernova ir lieliska iespēja pārbaudīt savas spējas un es sajutu, kā tas ir, kad visu uzliek uz pašas pleciem! Grūti -, bet tieši tāpēc ir jāiet tam cauri, kā gan savādāk, lai iemācās un trenējas?" taujā Miglāne.

Jaunā dziedātāja atzīst, ka uzvara nav galvenais, svarīgi ir strādāt un neapstāties pie katra kritiena. Vajag saņemties un uz priekšu doties ar dubultu atdevi.

"Es nemaz neesmu noskumusi, es priecājos par katru mirkli uz skatuves, sapratu, pie kā man jāpiestrādā, ko darīt savādāk utt. Un vēl - es nekad nebiju jutusi tik lielu cilvēku atbalstu kā šobrīd - paldies," pateicas dziedātāja. Miglāne arīdzan atklāj, ka drīz gatavojas klausītājiem piedāvāt jaunu dziesmu.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Jāatzīmē, ka Miglāne ir Latvijas šova “X Faktors” pirmās sezonas fināliste. Meitene māk arī lietuviešu valodu, tādēļ spēkus izmēģināja arī kaimiņzemē Lietuvā, piedaloties šovā "Lietuvos Balsas". Jaunā dziedātāja iedziedājusi dziesmas gan pati, gan kopā ar citiem latviešu māksliniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas