Virsnīte: Kopš kļuvu par mammu pirms 10 gadiem, ir nemitīgi karuseļi

tautaruna.lv 23.janvāris 2019, 14:00
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
TV personība un žurnāliste Kristīne Virsnīte vietnē Instagram izteikusi pārdomas par nesen iesākušos gadu, atzinusi, ka kopš pirms 10 gadiem kļuvusi par mammu, dzīve ir ir krietni mainījusies.
"Šis gads ir atnesis kaut ko citādāku, daudz pārdomu un atkal sevis meklējumu, kas brīžiem šķiet - cik daudz to visu var, kāpēc sevi tā jāuzrok, liecies mierā, Kristīne, jo kopš kļuvu par mammu nu jau pirms 10 gadiem, ir nemitīgi karuseļi, kuros brīžiem ir riktīgi jautri un brīžiem bezspēkā pārkaros pāri apmalei un nesaprotu, kā tikt uz cietāka pamata," raksta Virsnīte.

TV personība atzīst, ka nesen viņai uzrakstījusi draudzene un atgriezusi realitātē, sakot, ka "pirms bērniem tu arī biji, tu biji personība, bija notikumi, kas tevi aizrāva, tu joprojām esi tā mirdzošā sieviete, kas mīl dzīvi, jā, ir daudz mainījies, taču tavs dziļums, tas turpat vien ir".

Virsnīte skaidro, ka mammas loma viņu ir gan bagātinājusi, gan apēdusi, ierāvusi sevī un izmalusi. Viņa ļāvusi tam notikt, taču skaidro, ka saprot, ka, lai dzīvē kaut ko radītu un darītu to, kas sagādā prieku, nepieciešams pabūt ar sevi.

Virsnīte atklāj, ka maija beigās jau trešo reizi dosies uz Toskānas villu Elbas salas pludmalē, kurā satikšoties sievietes ar "ļoti dažādu dzīves pieredzi, sievietes, kuras uzvar un zaudē, sievietes, kuras mīl un baidās, sievietes, kuras skaidri zina, ko vēlas un sievietes, kuras kā es - atkal meklē. Viņa turp dosies kopā ar bērniem un sev dāvāšot iespēju būt ar sevi.

"Es nemēdzu atgriezties vietās, kurās nav labi, ja reiz atgriežos, tam ir jābūt kam īpašam," skaidro Virsnīte.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jāatzīmē, ka šogad, atgriežoties no ceļojuma Marokā, Virsnīte bija guvusi vairākas atziņas, tostarp, nonākot pie secinājuma, ka "mēs esam pasaules pilsoņi neatkarīgi no tā, vai mūsu āda ir bāla vai tumša kā nakts".

Virsnīte pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas