Kārlis Būmeisters atklāj, ko rakstīja vēstulē mūžībā aizgājušajam Valteram

tautaruna.lv 29.oktobris 2018, 11:42
 
Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency
Piektdien, 26. oktobrī, tuvinieki, draugi, kolēģi un visi, kuri juta līdz, atvadījās no mūziķa un TV raidījuma vadītāja Valtera Frīdenberga. LTV komanda raidījumā "Aculiecinieks" atskatījās uz Valtera dzīvi, kuru veidoja, gan mūziķa tuvākie cilvēki, gan draugi un kolēģi. Starp tuvākajiem Valtera draugiem noteikti ir Kārlis Būmeisters, kurš kopš bērnu ansambļa "Dzeguzīte" laikiem nostiprināja draudzību ar Valteru.

Kārlis Būmeisters raidījumam atklāja, ka tad, kad "risks kļuvis aizvien lielāks" viņš iegādājās biļeti uz Rīgu, taču Latvijā varēja atgriezties vien ceturtdien, bet Valters mūžībā aizgāja trešdienas, 17. oktobra, rītā. Taču pirms tam Kārlis uzrakstījis savam draugam vēstuli, kuru gribēja, lai Valters izlasa vai viņam tā tiek nolasīta.

"Es viņam pirmo reizi mūžā uzrakstīju, ka es viņu mīlu. Visticamāk tas bija svarīgāk man nekā viņam," ar asarām acīs atzina Kārlis.

Jau vēstīts, ka Valters cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus viņa ārstēšanas terapijām Vācijā.

Valters Frīdenbergs dzimis 1987.gadā, mācījies Rīgas Valda Zālīša pamatskolā, Rīgas 1.Bērnu mūzikas skolā, Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā un Latvijas Universitātē ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē.

Avots: Aculiecinieks

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas