Ar sirds siltumu un mīļumu tapusī "KURTS coffee" atver jaunu kafijas staciju

tautaruna.lv, Rita Lazda 29.oktobris 2018, 20:50
 
Ekrānšāviņš no facebook
Pirms vairākiem mēnešiem mediji vēstīja par mazo Oliveru Kurtu un viņa vecākiem, kuri, lai palīdzētu dēlam ar īpašām vajadzībām sākuši ģimenes biznesu "KURTS coffee". Nelielajam kafijas namiņam apmeklētāju netrūkst, un jaunākā informācija liecina, ka gardo dzērienu turpmāk varēs iegādāties arī kafijas stacijā Cēsu ielā 20.

"Mani sauc Olivers Kurts un esi sirsnīgi gaidīts manā lapā un, protams, kafijas namiņā," vēsta ieraksts sociālajā tīklā facebook.

Olivers Kurts ir sešus gadus vecs bērns ar īpašām vajadzībām. "Pagaidām nestaigāju, nerunāju, esmu pilnībā aprūpējams, bet nesakatoties uz visu cītīgi mācos noturēt rokās priekšmetus. Pagaidām gan mazus un vieglus. Man ir gājis visādi, bet man ir vissvarīgākais- mana ģimene, kas rūpejas, nepadodas un cenšas izdarīt pat neiespējamo! Seko līdzi manam stāstam," teikts ierakstā, kas iepazīstina ar nelielu "KURTS coffee" ģimenes biznesu.

Pateicoties šim projektam, Kurta vecāki rod iespēju nodrošināt bērna ikdienu, rehabilitāciju, atpūtu, kā arī veido nākotnes uzkrājumu.

"Manā kafijas namiņā varēsi nobaudīt gardus kafijas dzērienus un kakao ar putukrējumu un cukura pērlītēm ar pievienoto vērtību, kas dod sirds siltumu un mīļumu! Paldies visiem, kas jau ir bijuši pie manis ciemos, samīļojuši un teikuši daudz spēcinošus vārdus!"

Jaunākā informācija liecina, ka turpmāk kafiju "KURTS coffee" varēs iegādāties arī Cēsu ielā 20.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:52

Jaunākās diskusijas