Izskan versija par dīvaina negadījuma iemesliem Liepājā

tautaruna.lv 29.oktobris 2018, 17:17
 
Ekrānšāviņš no dtp_Latvia instagram
Aizvadītās nedēļas nogalē sociālajos tīklos tika publicēts attēls, kurā redzams, kā kāds autovadītājs Liepājā "uzsēdinājis" auto uz kāpnēm.

Pagalam nelāgi kādam Liepājas viesim ar automašīnu “Audi” klājies pie Liepājas olimpiskā centra. Šis cilvēks 26.oktobra pēcpusdienā mēģinājis no stāvlaukuma pie LOC izbraukt uz Brīvības ielas un “uzsēdinājis” auto uz kāpnēm, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Tie, kuri negadījumu redzējuši norāda, ka visdrīzāk spēkratam bojājumi pēc notikušā neesot īpaši lieli, jo kāpnes par laimi bijušas lēzenas. Tiesa, auto vadītājs gan pēc notikušā bijis nobijis un apmulsis.

Iespējams, negadījums noticis, jo netālu no esošajām kāpnēm neesot nekādu nožogojumu.

Iespējams, negadījums noticis, jo netālu no esošajām kāpnēm neesot nekādu nožogojumu vai zīmju, kas vēstītu par to, ka kustība Brīvības irlas virzienā ir aizliegta, vai tur būtu kāpnes.

Liepājnieki stāsta, ka šis nav pirmais gadījums, kad kāpnes pievilina braucējus. Rallija laikā kāds ārvalstnieks par mata tiesu arī nobraucis pa tām. Toreiz gan vadītājs paspējis noreaģēt un pēdējā brīdī apturēt auto, norāda portāls.

Liepājas Olimpiskā centra mārketinga vadītājs Mārtiņš Sīlis skaidro, ka savulaik pirms kāpnēm bijuši norobežojoši elementi - stabiņi, bet tos kāds "labdaris" pamanījies nozagt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:02

Jaunākās diskusijas