Apmeklētāju satriec notiekošais kādā kafejnīcā Rīgā

tautaruna.lv 29.oktobris 2018, 9:30
 
F64
Kāda sieviete raksta, ka ieskrēja padzert kafiju kafejnīcā "Džiougas house", kas atrodas tirdzniecības centrā "Domina", taču redzētais viņai licis pamatīgi vilties.
Esmu absolūti šokēta par šīs ieskrietuves darbību un visu, kas tur notiek.

Sieviete raksta, ka serviss kafejnīcā esot šausmīgs.

"Esmu absolūti šokēta par šīs ieskrietuves darbību un visu, kas tur notiek. Ieskrēju padzert kafiju, ievēroju lietuviešu pirādziņus. Nodomāju, kāpēc lai nenogaršotu, paņēmu vienu ar spinātiem. Pārdevēja, par kuru būs atsevišķs stāsts, ar roku paņēma pīrāgu un ielika šķīvī, labi, uzsildīja un ar roku pabakstīja vai silts, uz manu aizrādījumu nomainīja uz citu. Kāpēc vispār jāiztiek ar rokām tas ,ko cits cilvēks liek mutē. Pati pārdevēja netīrā kreklā, taukainiem, izpūrušiem matiem un runā vienā runāšanā, absolūti nekādas takta izjūtas. Kas notiek uz galdiņiem arī mani šokēja, drupačas uz galda, zem galda," raksta apmeklētāja.

Viņa piebilst, ka nekad vairs neies uz to kafejnīcu un citiem neiesaka. Tāpat viņa retoriski vaicā, ko par šo visu teiktu Pārtikas un veterinārajā dienestā.

Komentāros cilvēki raksta, ka līdzīgas situācijas notiek arī citās kafejnīcās.

"Nu tāpat kā blakus "Salā". Pircējai iedeva pīrāgu, pircēja ar roku izvelk no paciņas, saka, ka tas nav īstais, dod pārdevējai. Pārdevēja tāpat ar pliku roku paņem pīrāgu, noliek atpakaļ pie pārējiem un tādā pašā stilā iedod citu. Viss normāli," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki bieži sūdzas par Rīgas kafejnīcām gan ēdiena kvalitātes, gan darbinieku attieksmes dēļ.

Tā nesen kāda sieviete pastāstījusi par murgu, ko piedzīvojusi Latvijā populārā kafejnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas