Sieviete pastāsta par murgu, ko piedzīvojusi Latvijā populārā kafejnīcā

tautaruna.lv 15.septembris 2018, 13:50
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Kāda sieviete atklāj, ka pusdienas picērijā "Čili Pica" izvērtušās murgā gan viesmīļa attieksmes, gan ēdiena kvalitātes dēļ.
Pa maniem salātiem rāpoja kukainis, tāpēc pasaucu viesmīli un devu zināmu, ka šos salātus ar kukaini neēdīšu.

Sieviete portālā "sudzibas.lv" raksta, ka vistrakākais esot bijis tas, ka ēdienā rāpojis kukainis.

"Pasūtīju gāzētu minerālūdeni, salātus ar tītara gaļu un lazanju.
Iesākumā man atnesa negāzētu minerālūdeni. Pēc dabas esmu miermīlīga, tāpēc neko neteicu. Tad man atnesa grieķu salātus. Tā kā tos es galīgi nevēlējos, neklusēju. Palūdzu salātus ar tītara gaļu, ko biju pasūtījusi sākumā, un pie viena arī tad pasūdzējos par minerālūdeni. Viesmīlis laipni savas kļūdas izlaboja un viss bija kārtībā. Tad man atnesa gan gāzēto ūdeni, gan manis pasūtītos salātus un uzreiz arī lazanju. Pa maniem salātiem rāpoja kukainis, tāpēc pasaucu viesmīli un devu zināmu, ka šos salātus ar kukaini neēdīšu. Viesmīlis ieraudzīja kukaini, pateica "vooouu" un aiznesa salātus. Kamēr gaidīju tālāko scenāriju, apēdu lazanju. Viesmīlis atnāca, paņēma manu netīro šķīvi un aizgāja. Pēc kādām 15 minūtēm atnāca un pateica, ka man būšot 30% atlaide un aizgāja. Domāju, ka vismaz atnesīs man tad jaunus salātus, bet pēc nogaidītām kādām 40 minūtēm, es palūdzu rēķinu un jā, ar to arī viss beidzās. Atvainoties man neatvainojās un pie salātiem tā arī netiku, pat nepiedāvāja. Tikai no lazanjas nepaēdu un apetīte tā pat bija pietiekami sabojāta un gaidīt vēl kaut ko man vienkārši nebija laika. Bet kopumā secinājums viens, ja ēdienā ir kukainis, tu tiec pie visai niecīgas atlaides un par savu ēdienu arī vari aizmirst," ar savu pieredzi dalās sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka diez vai būtu kāda jēga, ja sievietei būtu atnesti citi salāti.

"Nu atnestu viņš tev "jaunus" salātus - tie paši vecie, tikai kukainis izņemts, bet ar viesmīļa punķa gabalu... Tāds scenārijs būtu labāks?" teikts kādā komentārā.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas