Kamēr meita iepērkas, Rīgā no ratiņkrēsla pazūd viņas 92 gadus vecā māte

tautaruna.lv 15.septembris 2018, 11:50
 
F64
Ceturtdienas vakarā ka'dai rīdziniecei nācies iesaistīt policiju, lai atrastu savu 92 gadus veco māti, kas pazuda no ratiņkrēsla, kamēr sieviete iepirkās, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Pēc aptuveni pusotras stundas ilgiem meklējumiem kārtībsargi nolēma papildspēkos iesaistīt Valsts policijas darbiniekus.

Ap plkst. 19 viena Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes auto patruļām piestājusi pie veikala Mārupes ielā, kur vīrus jau gaidījusi kāda manāmi satraukta sieviete.

“Es staigāju pa veikalu un visu laiku viņu pieskatīju. Viņa te sēdēja. Viņa bija redzama. Rindā bija divi, trīs cilvēki. Kamēr maksāju, iznāku ārā, bet viņas vairs nav,” norādīja vecās kundzes meita.

Pēc aptuveni pusotras stundas ilgiem meklējumiem kārtībsargi nolēma papildspēkos iesaistīt Valsts policijas darbiniekus.

Ziņa par pazudušo kundzi sasniegusi arī pilsētas videonovērošanas centra darbiniekus, kuri caurskatījuši kameru ierakstus, taču ļaužu pilnajās ielās tā arī nav izdevies atrast meklēto.

Ap pulksten 21 videocentra darbinieki nolēma aplūkot sabiedriskā transporta pieturvietas jau daudz plašākā teritorijā, pieņemot, ka sirmgalve, iespējams, nolēmusi izmantot autobusu, trolejbusu vai tramvaju.

Tas arī deva vēlamo rezultātu - kundze tika atrasta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:27

Jaunākās diskusijas