Harijs un Megana atklāj, kas viņu kāzās "nogājis greizi"

tautaruna.lv 29.oktobris 2018, 17:31
 
SCANPIX
Šī gada 19.maijā apprecējās Lielbritānijas princis Harijs un ASV kinoaktrise Megana Mārkla. Vien vairākus mēnešus pēc kāzām abi beidzot atklājuši, kas kāzās nav izdevies tā, kā iepriekš plānots.

Pasakai līdzīgajā kāzu dienā nekas neliecināja, ka patiesībā Meganai un Harijam kāzu rīts sācies ar ne pārāk patīkamu pārsteigumu, informē "The Sun". Ja citi pāri uztraucas par sliktajiem laikapstākļiem, tad šim pārim galvassāpes sagādājis fakts, ka precību dienā pils dārzā nav bijis pietiekami daudz ziedu, ko iekļaut Meganas kāzu pušķī.

Kāzu dienā pils dārzā Harijs atradis gan nelielu skaitu mammas mīļāko ziedu neaizmirstulīšu, gan citu puķu, kas vēlāk pārtapis par nelielu līgavas pušķi.

Šķietami sīkā kāzu detaļa, kas patiesībā abiem bijusi ļoti svarīga, iespējams, ir vienīgā lieta, kas kāzu dienā nav izdevusies kā cerēts. Tiesa gan, nav bijis tā, ka dārzā ziedu nav nemaz. Kāzu dienā pils dārzā Harijs atradis gan nelielu skaitu mammas mīļāko ziedu neaizmirstulīšu, gan citu puķu, kas vēlāk pārtapis par nelielu līgavas pušķi. Zināms, ka skaistajā ziedu kompozīcijā iekļauti arī puķzirņi, lilijas un jasmīni.

Jau vēstīts, ka pirms dažām nedēļām karaliskā ģimene paziņoja, ka Megana ir stāvoklī, un nākamā gada pavasarī pasaulē nakts abu pirmdzimtais.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas