Bijusī iekšlietu ministre Mūrniece atklāj faktus par ministra darba aizkulisēm

tautaruna.lv 26.septembris 2018, 17:29
 
Reinis Hofmanis/ F64 Photo Agency
Nebeidzamas tikšanās, apspriedes, lēmumu pieņemšana un vēl daudzi citi pienākumi raksturo Latvijas valdības ministru darbu. Tiesa, iespējams, ir ļoti daudz faktu, kurus par šī darba aizkulisēm līdz šim neesam dzirdējuši. Arī bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sarunā ar TV kanāla "STV Pirmā" raidījuma "Sieviete. Personīgi" atklājusi faktus par laiku, kad pati bija ministres amatā.

Sarunas laikā kādreizējā iekšlietu ministre, tagad viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece pastāstījusi, ka laikā, kad strādāja par ministri, mašīnā pat no pārguruma šad tad aizmigusi.

"Mašīna bija tā vieta, vienīgā vieta, kur es biju drošībā, kur neviens mani neredzēja. Visur citur apkārt bija cilvēki," norāda bijusī politiķe.

Laikā, kad viņa bija ministre, viņu ikdienā pavadījuši arī miesassargi. "Viņi nepiedalījās manā dzīvē, bet visu laiku bija blakus. Joprojām daži no viņiem man ir vieni no uzticamākajiem draugiem, jo tie divarpus gadi, ko mēs tajā mašīnā kopā pavadījām, bija tādi, ko atcerējos vēl vairākus gadus."

"Tu ne ar vienu citu cilvēku nepavadi tik daudz laika kopā," norāda L.Mūrniece. Viņa arī neslēpj, ka gadījušās arī nedaudz kuriozas situācijas. "Saplīst zeķbikses- nu loģiski, kurš tad- es neiešu caurās zeķbiksēs pa ielu. Miesassargs iet uz veikalu un pērk."

Linda Mūrniece bija Latvijas iekšlietu ministre no 2009.gada 12.marta līdz 2011.gada 6.jūnijam.

2009. gada 12. marts2011. gada 6. jūnijs

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas