Tukuma patversmes darbiniekus ļoti pārsteidz kādas sievietes lūgums

tautaruna.lv 26.septembris 2018, 18:20
 
facebook.com
Tukuma dzīvnieku patversmes darbiniekus pārsteidzis kādas kundzes lūgums - viņa vēlējusies suni no patversmes, taču nevis kucēnu, kādus cilvēki vēlas visbiežāk, bet gan suni "gados".
Kooo?!?!?!?! Vai tiešām mūsu ausis sadzirdēja pašu kvēlāko vēlēšanos - lūgumu, ar kuru sākām un beidzām dienu.

Patversme sociālajos tīklos publicējusi stāstu par suni vārdā Ģeda, kuram, neskatoties uz savu cienījamo vecumu, izdevies atrast saimnieku.

"Sunim tik cienījamā vecumā ir ļoti niecīgas iespējas tikt adoptētam. Mēs jau bijām samierinājušies ar kārtējo pensīti patversmē... Taču kādu dienu patversmē ienāk ņipra un ļoti sirsnīga kundze, kura atbraukusi ar auto, pati to vadot, un saka - viņai vajag kompanjonu, kurš īsinātu vakarus un braukātu līdzi un būtu īsts draugs! Tikai noteikums, lai sunītis nebūtu jauns. Kooo?!?!?!?! Vai tiešām mūsu ausis sadzirdēja pašu kvēlāko vēlēšanos - lūgumu, ar kuru sākām un beidzām dienu: "Mīļo, Dieviņ, lūdzu izdari tā, lai mūsu suņu opi Ģedu adoptē!"
Vajag tikai stipri un patiesi lūgt un cerēt un viss izdosies!!! Ģeda, kuru Almas kundze nokristīja par Džeku, šorīt ieradās patversmē ar kūku, kuru atveda mums kā PALDIES par rūpēm!!!" raksta patversmes darbinieki.

Tikmēr komentāros cilvēki pauduši prieku un apbrīnu par kundzes rīcību, un novēlējuši abiem veselību un saticību.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas