Pasaulē slavena latviešu modele publicē īpašu aicinājumu

tautaruna.lv 5.septembris 2018, 17:41
 
Aivars Ķesteris/F64 Photo Agency
Pasaulē slavenā latviešu modele Karlīna Caune sociālajā tīklā instagram publicējusi interesantu aicinājumu tautiešiem Latvijā.

Latviešu supermodele Karlīna Caune, kura sadarbojusies ar pasaulē atzītiem zīmoliem un jau 16 gadu vecumā uzvarējusi "FORD" modeļu konkursā, šīs nedēļas sākumā sociālajā tīklā instagram publicējusi piedāvājumu maziem un jaunajiem Latvijas zīmoliem un dizaineriem.

Vēlos bildēties jūsu radītajos tērpos un nest jūsu vārdu pasaulē.

"Es Jūs ļoti lūdzu atsaukties ļoti forša foto projekta ietvaros. Vēlos bildēties jūsu radītajos tērpos un nest jūsu vārdu pasaulē," sociālajā tīklā instagram raksta pasaulē atzītā modele.Viņa arī norāda, ka ikviens, kurš vēlas sadarboties, lūgts viņai nosūtīt vēstuli šajā sociālajā tīklā.

Karlīna, kura ikdienā sadarbojas ar dažādiem pasaules zīmoliem, 2016.gada decembrī sarunā ar LTV raidījuma "100 grami kultūras.Personība" veidotājiem atzina, ka ļoti mīl savu dzimteni, draugus un ģimeni. " Pasaulē, kurā valda nauda, slava un stereotipi, viņa ir spējusi sasniegt mērķi, nezaudējot savu pārliecību," norāda raidījuma veidotāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas