Busulis: Uz Krieviju braucu tāpēc, ka mani tur gaida

tautaruna.lv 5.septembris 2018, 14:15
 
F64
Dziedātājam Intaram Busulim bieži vien tiek pārmesta "sadarbība" ar Krieviju, kad viņš uzstājas koncertos kaimiņzemē un sociālajos tīklos komunicē divās valodās - latviešu un krievu. Uz to gan Busulis saka, ka Latvija nav vienīgā valsts pasaulē.
Viss. Muļķis. Nodevējs. Mēsls... Ko es vairāk varu pateikt. Lūdzu, piedodiet, ja kādam esmu sagādājis vilšanos. Taču mēs neesam vienīgā valsts pasaulē. Ir vēl dažas. Un man šķiet baigi forši draudzēties.

Intervijā žurnāla "Ieva" žurnālistei Agnesei Meierei Busulis saka, ka angliski runājošajiem viņš diemžēl nav vajadzīgs vispār, savukārt uz Krieviju brauc, jo viņu tur gaida.

"Angliski runājošiem diemžēl neesmu vajadzīgs vispār. Tie man tulkot neprasa. Savukārt krieviski runājošie man savulaik lūdza, lai patulkoju, ko tur zem bildēm esmu uzrakstījis. Jo gribēja zināt, kāda ir mana attieksme pret dzīvi, ko ar konkrēto bildi esmu vēlējies pateikt. Viss. Muļķis. Nodevējs. Mēsls... Ko es vairāk varu pateikt. Lūdzu, piedodiet, ja kādam esmu sagādājis vilšanos. Taču mēs neesam vienīgā valsts pasaulē. Ir vēl dažas. Un man šķiet baigi forši draudzēties," saka Busulis.

Viņš piebilst, ka koncertē Krievijā arī tāpēc, ka trim četriem koncertiem gadā, kā tas ir Latvijā, nevarētu izdzīvot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:18

Jaunākās diskusijas