Biogrāfijā atklāts, cik ļoti princis Čārlzs sāpinājis princesi Diānu

tautaruna.lv, Rita Lazda 5.septembris 2018, 19:03
 
SCANPIX
1996.gadā tika ziņots, ka laulību grasās šķirt Lielbritānijas princis Čārlzs un princese Diāna. Kopš tā laika izskanējis ne mazums spekulāciju par abu kopdzīves izjukšanas iemesliem, tomēr tikai nesen tapušā grāmatā atklāts, cik ļoti princis Čārlzs sāpinājis savu sievu.

Lai gan reiz princis Čārlzs un princese Diāna lepojās ar savām ciešajām attiecībām, kādā 1991.gadā notikušā intervijā princese Diāna atklāja, ka abu attiecības būtiski pasliktinājušās pēc prinča Harija piedzimšanas, vēsta "The Sun."

Endrū Mortons, kurš veidojis grāmatu par princesi Diānu norāda, ka patiesībā prinča sievu ārkārtīgi sāpinājis tas, ko Čārlzs pateicis uzreiz pēc otrā dēla piedzimšanas. "Ak Dievs, tas ir zēns," bijuši pirmie tēva veltītie vārdi jaundzimušajam. Vēlāk gan princis Čārlzs uzsvēris, ka tas bijis joks.

Princese Diāna zinājusi, ka gaida puisēnu, tomēr šo ziņu ārkārtīgi rūpīgi slēpusi no vīra.

Tikmēr biogrāfs noskaidrojis, ka jau grūtniecības laikā princese Diāna zinājusi, ka gaida puisēnu, tomēr šo ziņu ārkārtīgi rūpīgi slēpusi no vīra, kurš allaž vēlējies, lai pāra otrā atvase ir meitene. Pat Harija kristību laikā karaliskās ģimenes pārstāvis kādai viešņai nav slēpis, ka ir vīlies, jo patiesi cerējis, ka piedzims meita. To dzirdējusi Diānas māte, kura Čārlzam nav kautrējusies aizrādīt un norādījusi, ka viņam būtu jābūt pateicīgam, ka bērns ir piedzimis sveiks un vesels, nevis jāsūkstās. Tāpat Čārlzs neesot bijis mierā ar Harija rudo matu krāsu, kas mantota no Diānas ģimenes.

SCANPIX

Par spīti sāpīgajai vīra attieksmei princese Diāna pēc Harija piedzimšanas norādījusi, ka viņš ir tas, kurš drūmajā laikā viņas dzīvē atkal atgriezis prieku.

Jau vēstīts, ka Diāna 1997.gada 31.augustā gāja bojā traģiskā autoavārijā. Pēc laulībām ar princi Čārlzu viņai bijušas romantiskas attiecības ar ēģiptiešu miljonāru Dodi al Fajedu, kurš liktenīgajā dienā atradās vienā automašīnā ar mīļoto un zaudēja dzīvību negadījuma vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas