Cinovska pastāsta, kā viņai izvērtusies sastapšanās ar policiju

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 20:07
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Ne reizi vien sociālajos tīklos lasāms, cik iedzīvotāji reizēm ir neapmierināti ar dažādu dienestu darbu. Tomēr šoreiz ir savādāk. Proti, režisore Žaklīna Cinovska publicējusi pateicības pilnus vārdus Rīgas pašvaldības policistiem.

Sestdien, 1.septembrī, Žaklīna Cinovska sociālajā tīklā facebook saviem sekotājiem pastāstīja par atgadījumu, kas noticis pirms vairākām dienām. Uzņēmumam "Rīgas ūdens" bija steidzami jāremontē kāds ūdensvads, bet sievietes automašīna bijusi novietota tieši blakus vietai, kur šie darbi notikuši. Atbraucis pat auto evakuators, lai spēkratu aizvestu. Izrādījis, ka režisores automašīnai bijusi pilnīgi tukša riepa.

Es steidzīgi devos pārvietot savu auto un policisti man laipni paziņoja, ka ķibele ar riepu.

"Tika izsaukta Pasšvaldības policija un viņi mani sameklēja. Un es tieši biju mājās! Es steidzīgi devos pārvietot savu auto un policisti man laipni paziņoja, ka ķibele ar riepu," norāda Žaklīna.

"Es kā tipiska "blondīne" esmu gatava ļoti lēnām pārvietoties 100 metrus līdz tuvākajai auto mazgātuvei, kur noteikti man šo riepu piepumpēs.
-Nē, nē, kategoriski nē! man iebilst abi policisti. Tā Jūs pilnībā sabojāsiet riepu! Es vēl naivi saku, ka es lēnām, tas tak tepat- re, var pat mazgātuvi redzēt! ... nē, nē, ar tādu riepu pat metru nedrīkst braukt un disks arī būšot čupā," režisore atstāsta fragmentu no sarunas.

Pēc tam Rīgas pašvaldības policijas darbinieki viņu ar dienesta auto aizveduši līdz autodarbnīvai, kur aizņemties mobilo riepu pumpi. Tur gan izrādījies, ka šādas ierīves nav. Policisti piedāvājuši dāmu aizvest līdz tuvākajam benzīntankam, kur varētu nopirkt nepieciešamo ierīci. Tiesa, sarunu izdzirdējis kāds blakus esošā auto īpašnieks, kurš tad pēc tam piedāvājis savu palīdzību.

"Tā nu pirmo reizi mūžā izvizinājos Pašvalības policijas auto. Policisti laipni piepumpēja manu riepu, un es vēl dabūju kontaktus servisiem, kur man ilgi nebūs jāgaida un manu riepu ātri un lēti salabos. Nu ko. Jāsaka biju ļoti lepna, kad sastapos tiešām ar tik izciliem kārtības sargiem, kuru galvenais uzdevums ir aizsargāt un palīdzēt (nevis tikai sodīt...) un , ka dažiem no tiem tas nav pazudis," norāda režisore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:40

Jaunākās diskusijas