Politoloģe Ostrovska aizdomīga par bērnu podiņiem IKEA vīriešu tualetē

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 12:11
 
Reuters / Scanpix
Politoloģe Ilze Ostrovska sociālajos tīklos kļuvusi par izsmiekla objektu saistībā ar saviem izteikumiem par bērnu podiņiem vīriešu labierīcībās.
''Bērnu podiņš un bērnu izlietne vīriešu tualetē darītu mani aizdomīgu - kas tiek popularizēts?''

Sociālajā tīklā Twitter diskutējot par nule kā Rīgā atvērto ''IKEA'' veikalu un tur esošajām ērtībām, tēviem par prieku minēts, ka vīriešu tualetē tur ir bērnu podiņš un bērnu izlietne.

Gluži visus gan tas nav apmierinājis. ''Bērnu podiņš un bērnu izlietne vīriešu tualetē darītu mani aizdomīgu - kas tiek popularizēts?'' satraukta politoloģe Ilze Ostrovska. ''Vai nav tā, ka biežāk publiskajā telpā ir izskanējušas zinas par specifisku vīriešu interesi par bērniem.''

''[Tiek popularizēts] Tas, ka vīrieši mēdz būt tēvi,'' atbild Twitter lietotāja Laura. ''Tēvu interese par saviem bērniem ir diezgan normāla ziņa jebkurā, arī publiskajā telpā, bet katrs jau redz citādi,'' atzīmē uzņēmējs Guntars Meluškāns, kurš orģināli aizsāka šo diskusiju.

''Lieliski saprotat, ka runa nav par TĒVIEM kā tadiem un arī ne par podiem,'' raksta Ostrovska, par spīti tam, ka tieši par to bija runa.

Rezultātā pār kundzes gados galvu vēlās ironisku tvītu ''jūra'', tomēr politoloģe palikusi pie sava un devusi divdomīgu mājienu par Meluškānu: ''Vispār runa bija par to, ka bērnu pods vīriešu tualetē kādam likās vispievilcīgakais objekts visa IKEA lielajā veikalā.''

Visbeidzot, Ostrovska visus savus izsmējējus un oponentus nodēvējusi par ''apmaksātiem troļļiem''.

Kā zināms, ''IKEA'' veikals savas durvis vēra vaļā pagājušajā nedēļā, gūstot milzīgu sabiedrības interesi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas