Kāds Jūrmalas iedzīvotājs par velti piedāvā bērniem invalīdiem baseinu savā privātmājā

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 15:48
 
facebook.com
Jūrmalas iedzīvotājs Vladimirs Dubrovskis piedāvā vecākiem, kuriem ir bērni ar īpašām vajadzībām, izmantot iespēju un apmeklēt baseinu, kas atrodas viņa privātmājā. Tāpat šādu iespēju var izmantot arī pieaugušie, kam nepieciešama rehabilitācija, teikts Facebook.
Vladimirs piebilst, ka piedāvājums attiecas uz visiem, kas ir Latvijā - gan uz vietējiem iedzīvotājiem, gan uz atbraucējiem.

Kā vēsta Facebook ieraksta autore Anna Starobinetsa, "te nav nekādu zemūdens akmeņu, viņš vienkārši ir labs cilvēks".

Viņa min, ka vīrietis ar šādu ideju vairākkārt vērsies arī labdarības organizācijās, kur viņam esot atbildējuši, ka tas ir lieliski, bet neviena ģimene neesot atsūtīta.

Ģimenēm, kas vēlētos izmantot šādus pakalpojumus, jāraksta Vladimiram personīgi: baseinsjums@gmail.com.

Vladimirs piebilst, ka piedāvājums attiecas uz visiem, kas ir Latvijā - gan uz vietējiem iedzīvotājiem, gan uz atbraucējiem.

"Piedāvājums attiecas uz visiem, kas ir Latvijā, neatkarīgi no tā, vai jūs šeit dzīvojat vai atbraucāt brīvdienās no citas valsts. Un ne tikai bērniem ar īpašām vajadzībām, bet arī tiem, kas pārcietuši operācijas un ārsti ieteikuši apmeklēt baseinu. Pieaugušos arī gaidu, bet tajos laikos, kad nebūs bērnu," raksta Vladimirs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas