Atklāts, ko slepkava-kanibāls izdarījis ar savu draudzeni

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 18:11
 
SCANPIX
"The Sun" vēsta, ka Krievijā tiesas priekšā stājies 21 gadu vecs vīrietis, kurš nogalinājis un apēdis atsevišķas savas 45 gadus vecās draudzenes ķermeņa daļas.

21 gadu vecais Dmitrijs Lučins nogalinājis savu 45 gadus veco mīļoto Olgu Budanovu. Pēc tam viņš sadalījies nogalinātās sievietes ķermeni. Pēc pastrādātās slepkavības vīrietis pagatavojis un apēdis sievietes smadzenes un dzēris viņas asinis.

Stājoties tiesas priekšā slepkava pat nav kautrējies atzīt, ka guvis baudu no izdarītā.

Tiesā atklāts, ka 21 gadus vecais Dmitrijs iepriekš dienējis armijā. Prokurors informējis, ka vīrietis kā apsēsts lasījis informāciju par sērijveida slepkavām, un iepriekš rūpīgi izplānojis slepkavību. Stājoties tiesas priekšā slepkava pat nav kautrējies atzīt, ka guvis baudu no izdarītā, raksta "The Sun".

Savās liecībās viņš norādījis, ka slepkavība bijis viņa iedvesmas avots dzejas un daiļdarbu rakstīšanai. Slepkavība pastrādāta pēc tam, kad abi mīļotie 8.martā nosvinējuši Sieviešu dienu.

Izmeklēšanas laikā arī atklāts, ka vīrietis pirms pastrādātā nozieguma internetā lasījis rakstus par iepriekš aizturētajiem slepkavām- kanibāliem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas