Šķiršanās skandāla dēļ pasliktinājies Petrosjana veselības stāvoklis

tautaruna.lv 30.augusts 2018, 13:09
 
Tass/Scanpix
Krievijas humoristu Jevgeņija Petrosjana un Jeļenas Stepaņenko šķiršanās kļuvusi teju vai par galveno tēmu krievu tabloīdos. Katru dienu atklājas jauna informācija saistībā ar abu mākslinieku šķiršanos.
Viņa tuvinieki ir satraukušies - neskatoties uz to, ka Petrosjans ir veselīga dzīvesveida piekritējs, viņa veselības stāvoklis pēdējā laikā ir pasliktinājies.

Tā kļuvis zināms, ka šī skandāla dēļ pasliktinājies Petrosjana veselības stāvoklis.

Viņa tuvinieki ir satraukušies - neskatoties uz to, ka Petrosjans ir veselīga dzīvesveida piekritējs, viņa veselības stāvoklis pēdējā laikā ir pasliktinājies.

Piemēram, nesen Petrosjanam kļuva slikti, kad viņš apmeklēja Ladas Bistrickas izstādi.

"Es Jevgeņiju pazīstu daudzus gadus, ļoti viņu cienu. Ziniet, izskatās, ka jau vairākus mēnešus viņš ir ļoti satraukts. Pēdējo reizi, kad viņš bija manā izstādē, viņam sāka asiņot deguns. Es tā nobijos. Tagad es saprotu, kādā stāvoklī ir cilvēks, ko viņš iekšā pārdzīvo," teica Lada.

Jāpiebilst, ka arī Petrosjana advokāts sacīja, ka Stepaņenko it kā speciāli atsakoties atrisināt konfliktu mierīgā ceļā, parakstot līgumu. Tā vietā visas darbības tiekot vērstas uz to, lai pasliktinātu Petrosjana veselības stāvokli.

Jāpiebilst, ka nesen par šķiršanos un mantas dalīšanas sākšanu pavēstījuši populārie Krievijas humoristi Jevgeņijs Petrosjans un Jeļena Stepaņenko.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:35

Jaunākās diskusijas