Kaut kas traks! Bērnudārzs Saulkrastos pārvēršas par naktsmājām

tautaruna.lv 30.augusts 2018, 13:42
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kāds aculiecinieks nofilmējis, ka bērnudārzā Saulkrastos kādas grupiņas telpa pārvērsta par celtnieku atpūtas telpu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Video redzams un labi dzirdams, kā bērnudārza telpās guļ kāds no celtniekiem. Vīrieši iekārtojušies uz bērnudārza mēbelēm. Visapkārt redzami virtuves piederumi, turpat skapī stāv salikti podiņi. Turpretī tualetē redzams, ka bērnu klozetpodi pamatīgi noķēzīti un kāds pat nav pacenties nolaist ūdeni. Viens no celtniekiem norāda, ka mitināšanās pirmsskolas izglītības iestādes telpās ir ”ar direktori sarunāta”.

”Bez Tabu” Saulkrastu bērnudārzā ierodas bez iepriekšējas brīdināšanas un pēkšņi visas ieejas durvis tiek nobloķētas tā, ka telpās nevar tikt.

Pēc aptuveni stundas ierodas Saulkrastu novada domes pārstāvji. Tiekot telpā, kas iemūžināta aculiecinieka video, redzams, ka no celtnieku guļvietām nav ne miņas.

Kā norādīja Saulkrastu Novada domes izpilddirektora vietnieks Aivars Gavars, pašvaldība, visticamāk, drīzumā lems par bērnudārza direktores atstādināšanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas