Mihaela Šumahera menedžere noliedz izskanējušo informāciju par viņa ģimeni

tautaruna.lv, Rita Lazda 29.augusts 2018, 20:38
 
SCANPIX
Mihaela Šumahera menedžera Sabīne Kēma paziņojusi, ka iepriekš izskanējusī informācija par leģendārā F1 sportista ģimenes pārvākšanos uz miljoniem vērto villu Maljorkā esot aplama.

49 gadus vecais F1 sportists Mihaels Šumahers, kurš 2013.gada 29.decembrī slēpošanas laikā Francijā guva smagu galvas traumu, šobrīd ar ģimeni dzīvo īpašumā Šveicē, kur par viņa veselību rūpējas liela speciālistu komanda.

"L’Illustre" vēstīja, ka Maljorkas amatpersonas informējušas, ka tiek darīts viss, lai sportistu un viņa ģimeni pienācīgi sagaidītu jaunajā īpašumā.

Pavisam nesen Šveices iknedēļas izdevums " L’Illustre" vēstīja, ka Maljorkas amatpersonas informējušas, ka tiek darīts viss, lai sportistu un viņa ģimeni pienācīgi sagaidītu jaunajā īpašumā. Tikmēr viņa menedžera Sabīne Kēma norāda, ka ģimene noraida izskanējušo informāciju un negrasās pārvākties uz īpašumu Spānijā.

Sarunā ar "AFP" viņa gan apstiprinājusi, ka Mihaela sieva Korīna iegādājusies 27 miljonus vērto īpašumu, tomēr tajā plāno reiz ierasties tikai kopā ar abiem bērniem, vēsta "Telegraph".

Jau vēstīts, ka 15 000 kvadrātmetru lielais īpašums reiz piederējis Madrides "Real" prezidentam Florentino Peresam. Milzīgajai savrupmājai ir ne vien divi baseini, helikopteru nolaišanās laukums, bet arī plašs dārzs un privātā sporta zāle.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas