FOTO: Harijs un Megana bauda laisku atpūtu

tautaruna.lv, Rita Lazda 23.augusts 2018, 19:52
 
EMPICS Entertainment/SCANPIX
Kopš brīža, kad atklātībā nāca ziņa par Lielbritānijas prinča Harija un ASV aktrises Meganas Mārklas attiecībām, ārvalstu tabloīdi aktīvi seku līdzi teju katram abu slavenību solim. Arī pēc maijā notikušajām kāzām interese par abu dzīves gaitām nav mazinājusies. Tā, piemēram, šoreiz iemūžināts, kā abi atpūtušies parkā.
Vērīgākie fani attēlos gan pamanīs, ka Harijs un Megana neizskatās gluži tā, kā vienmēr.

Tiesa gan, kopš abu kāzām nekādas intervijas medijiem nav sniegtas. Abi vien kopā un atsevišķi devušies oficiālajās vizītēs.

Šonedēļ gan karaliskais pāris jeb Saseksas hercogs un hercogiene iemūžināti atpūtas laikā kādā parkā. Vērīgākie fani attēlos gan pamanīs, ka Harijs un Megana neizskatās gluži tā, kā vienmēr.

Kā izrādās, tad parkā Londonā iemūžināti nevis Megana un Harijs, bet gan Tiso kundzes radītās vaska figūras, kas pirmo reizi šogad bijušas aplūkojamas britu talantu šova "Britains got talent" laikā jūnijā. Lai gan ikdienā tās apskatāmas vaska figūru muzejā, šonedēļ tās "devušās" ielās.

Tikmēr Harijs un Megana, tāpat kā pārējā karaliskā ģimene, devušies vasaras atpūtā. Tiek ziņots, ka Saseksas hercogiene devusies uz Kanādu, tomēr sīkākas detaļas par abu brīvdienu plāniem netiek sniegtas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:39

Jaunākās diskusijas