Lielbritānijas lielāko krūšu īpašniece apaļumu dēļ gatava apdraudēt savu veselību

tautaruna.lv 23.augusts 2018, 22:30
 
Ekrānšāviņš/Instagram
26 gadus vecā Nikija Valentīna Rouza par krūšu palielināšanas operācijām iztērējusi 40 000 mārciņu un atzīta par Lielbritānijas lielāko krūšu īpašnieci, rakta “Daily Star”.

Tomēr ar lielajām krūtīm jaunajai sievietei nepietiek - viņa plāno izņemt kādas ribas, lai iegūtu izteiktu lapsenes vidukli.

Nikija atceras, ka pusaudža gados viņu par izskatu apsmēja, norādot uz lielo degunu. Tāpēc arī tas ir plastisko ķirurgu uzlabots. Plastiskajām operācijām degunam viņa ir iztērējusi 20 000 mārciņu, bet lūpu palielināšanai 8000 mārciņu.

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Iegūt lielās krūtis Nikiju iedvesmoja kāda franču dejotāja, kurai savulaik bija lielākāas krūtis pasulē.

“Mana apsēstība sākās Lolo Ferrari dēļ. Kad es viņu pirmo reizi ieraudzīju , es arī gribēju lielas krūtis,” stāsta Nikija, kura uzskata, ka iztērētās 40 000 mārciņas ir tā vērtas.

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Tomēr viņa atzīst, ka iespaidīgajiem apaļumiem ir arī savas ēnas puses - piemēram, viņai ir grūti iekāpt auto vai izskūt paduses, kā arī gulēt.

“Ja es guļu uz muguras, šķiet, ka kāds sēž uz manis, tāpēc es guļu uz krūtīm, jo tā ir vieglāk un ērtāk,” stāsta Nikija.

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Nav pārsteigums, ka mediķi iebilst pret Nikijas plastiskajām operācijām. Viņa ir brīdināta, ka lielās krūtis varētu radīt kaitējumu mugurai un ka visa ķermeņa struktūra ir briesmās.

“Ārsti saka - es noguršu un kļūšu slinka, kas nozīmē, ka pieaugs mans svars un es varētu kļūt resna,” saka “Instagram” modele, tomēr brīdinājumi viņu neattur no citu plastisko operāciju plānošanas. Viņa vēlas lielāku dibenu un vēl lielākas krūtis.

“Ja tev kaut kas sevī nepatīk un tu to vēlies mainīt, tad dari to, ja tas tevi darīs laimīgu, bet atceris, ka skaitums slēpjas iekšienē,” saka Nikija.

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:20

Jaunākās diskusijas