Pasūta pusdienas Latvijā iecienītā restorānā, bet ēdienā atrod stiklus

tautaruna.lv 23.augusts 2018, 17:30
 
F64
Kāda sieviete portālā "sudzibas.lv" izstāstījusi, cik nelāgi beigusies maltītes pasūtīšana restorānā "Gan Bei".
Tā nu par nenotikušu maltīti un sabojātu dienu, raizējoties par savu veselību samaksājām vairāk nekā 30 eiro.

Sieviete atklāj, ka ēdienā trasti stikli.

"Atlikušo ēdienu, protams, izmetām, tomēr, tā kā daļa bija jau apēsta, satraucāmies, ka vēl kāds stikla gabals nepamanot varētu būt apēsts un radīt veselības problēmas. Rakstījām Gan Bei, lai pārbauda un apliecina, ka tas ir vienīgais un varam nesatraukties par savu veselību. Vienīgais, ko saņēmām no Gan Bei, bija atvainošanās bez jebkāda apliecinājuma un apgalvojums, ka nekas tamlīdzīgs nenotiks, tas gan ir apgalvojums bez jebkāda seguma - ja uzņēmuma neesošā vai katastrofāli neefektīvā kvalitātes vadības sistēma pieļauj, ka šāds gadījums noticis vienreiz (bez tam skatījos atsauksmēs, ka tas nav vienīgais) , tad ir pilnīgi skaidrs, ka tas notiks arī atkārtoti, " sašutusi raksta sieviete.

"Tā nu par nenotikušu maltīti un sabojātu dienu, raizējoties par savu veselību samaksājām vairāk nekā 30 eiro," vīlusies ir sieviete.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par apkalpošanu un ēdiena kvalitāti Latvijā populārās kafejnīcās un restorānos. Piemēram, nesen bija gadījums, kad cilvēkiem tika "iesmērēta" jēla gaļa un veci produkti.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:28

Jaunākās diskusijas