Latvijā populārā kafejnīcā klientiem "iesmērē" jēlu gaļu un vecus produktus

tautaruna.lv 23.jūnijs 2018, 12:21
 
F64
Kādai ģimenei atpūta "Čilli Pica" picērijā, kas atrodas Rīgā, Matīsa ielā, tika sabojāta gan apkalpojošā personāla, gan ēdiena kvalitātes dēļ.
Kā arī mērcēm, kuras pienes pie galdiņiem, bija iztecējis termiņš, vienai no mērcēm termiņš vispār nebija uzlikts, un arī eļļai bija uzlīmēts vecais termins ar pagājušo mēnesi un blakus uzlīmēts jaunais.

Pēc picērijas klienta teiktā, apkalpošana iestādē esot vienkārši briesmīga, bet ēdiens nekvalitatīvs.

"Pavērās briesmīgs skats! Virtuvē trauku mazgātāja strādāja bez formas, savās drēbēs, kurās arī viņa gāja smēķēt, viesmīle strādāja apavos bez zeķēm. Kā arī mērcēm, kuras pienes pie galdiņiem, bija iztecējis termiņš, vienai no mērcēm termiņš vispār nebija uzlikts, un arī eļļai bija uzlīmēts vecais termins ar pagājušo mēnesi un blakus uzlīmēts jaunais. Vēl paņēmām burgeri līdziņemšanai, kuru apēda bērns, beigās pamanīju,ka gaļa ir pilnībā jēla! Apkalpošana vienkārši briesmīga, viesmīle, kura strādā ne pirmo dienu, pat nezina, kādas mērces ēdienā, skumji! Ēdieni jāgaida minūtes 40, bet zāle diezgan pustukša. Desertu atnesa pirmo, (saldējumu), bet pamatedienus pēc ilga laika. Dzērieni arī ļoti ilgi jāgaida, pat ja tas ir ūdens. Vienkārši briesmīgs serviss," pārdzīvojumos dalījās klients.

Tikmēr kāds komentētājs dzēlīgā veidā piemetināja, ka tā vietā, lai paciestu tik briesmīgu attieksmi un riskētu ar bērna veselību, vajadzēja doties uz kādu citu ēstuvi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas