Kaut kas traks! Dobelē cilvēki iet bojā, jo viņu dzīvoklī aug indīgas sēnes

tautaruna.lv 23.augusts 2018, 12:15
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kādas ģimenes dzīvi Dobelē teju vai neuzturamu padarījušas sēnes, kas aug dzīvoklī, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Pēc sēņu parādīšanās, kas bija aptuveni pirms gada, ģimene veikusi remontu - grīdu uzlauzusi, pielējusi ar betona masu, ieklājusi jaunu parketa segumu. Cīņa ar to nebeigusies. Pagājis laiks, un sēnes atkal parādījušās dzīvokļa otrajā istabā.

Dzīvokli izrāda īrnieces draudzene Svetlana, kura informē, ka, viņasprāt, sēnes ir indīgas, jo divi no dzīvokļa īpašniekiem esot gājuši bojā tieši pēc sēņu parādīšanās.

“Sievietei bija kakla vēzis, vīrietim plaušu vēzis, sēnes ir ar brūnu nokrāsu, tās noteikti ir indīgas,” uzskata Svetlana. Vislielāko vilšanos ģimenei sagādājuši pašvaldības un Dobeles namsaimnieka attieksme. Vairākas reizes lūguši palīdzēt grīdu nomainīt arī otrajā istabā, taču palīdzība atteikta.

Dobeles pašvaldības pārstāvis Guntis Safranovičs stāsta, ka konkrēto māju komplekss pats par sevi neesot labā stāvoklī - nepieciešams veikt virkni remontdarbu, taču prakse rādot, ka tie uz priekšu iet pamazām, jo visam apakšā esot naudas problēma.


Šobrīd esot izveidota tāme par to, kādi darbi konkrētajā mājā būtu jāveic, lai situāciju uzlabotu. Šobrīd prioritāri darāmo darbu saraksta augšgalā esot jumta nomaiņa, kurai iedzīvotāji krājot naudu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:14

Jaunākās diskusijas