Atklājas jauna informācija par baiso laupīšanu Rīgas benzīntankā

tautaruna.lv 23.augusts 2018, 13:40
 
Ekrānšāviņš no video
Pirmdien veikto laupīšanu “Circle K” benzīntankā uzņēmuma pārstāvji raksturo kā pārsteidzošu, jo šādas laupīšanas nenotiekot bieži, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Uzņēmuma pārstāvji atzīst, ka nodarījums nedrīkst palikt nesodīts, jo notikuma brīdī tika apdraudēta gan cietušā darbinieka, gan pircēju dzīvības.

“Circle K” pārstāvis Viesturs Astičs norāda, ka benzīntanka kasēs regulāri tiek uzturēti minimāli skaidras naudas apjomi, lai neradītu interesi laupītājiem.

Laupītājs fiziski nevienu, par laimi, neaizskāra. Uzņēmuma mazumtirdzniecības tīkla direktors uzsver, ka laupīšanas benzīntankos nenotiek bieži, un tāpēc kioskos apsargi patrulē reti. Apsardzes darbinieki apseko ”Circle K” benzīntankus periodiski, tērpušies ikdienas drānās un nepievērošot pastiprinātu uzmanību. Tiesa, pēc pirmdienas laupīšanas, drošības mēri pastiprināšoties.

Kopš uzbrukuma, benzīntanka darbinieks divas dienas drīkst atpūsties un neierasties darbā, tiesa, vēl nav noskaidrots, cik ilgas brīvdienas cietušajam būs paredzētas.

Tikmēr Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri var palīdzēt identificēt laupītāju, vai ziņot par viņa atrašanās vietu. Konkrētās lietas izmeklētājus var sazvanīt pa ekrānā redzamo tālruni: 2596804 un 6730630. Tāpat, likumsargiem var zvanīt pa tālruni 110.

Jāatgādina, ka pirmdienas vakarā Rīgā pagaidām nenoskaidrots vīrietis, ar nazipiedraudot degvielas uzpildes stacijas darbiniekam, no kases nolaupīja naudu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:51

Jaunākās diskusijas