Reālitātes Kens: Vecumdienās vēlos būt seksīga kundzīte, nevis šašļucis vecis!

tautaruna.lv 23.augusts 2018, 21:35
 
Ekrānšāviņš/Instagram
35 gadus vecajam Rodrigo Alvesam, sauktam arī par realitātes Kenu, atkaríba no plastiskajām operācijām prasījusi vairāk nekā tikai 500 000 mārciņu, bet arī veselību, raksta “The Sun”.

Divdesmitgadu laikā Alvesam bijušas 10 deguna operācijas, sejas pacelšanas procedūras, viņš ir ielicis implantus sēžamvietā un muskuļos, kā arī mainījis acu krāsu. Pirms pieciem gadiem vīrietim diagnosticēja ķermeņa disforiju - psihisko slimību, kuras laikā cilvēks ir apsēsts ar trūkumiem savā ārējā izskatā.

Pusaudža gados Rodrigo cieta no hormonālas slimības, kas lika aug viņa krūtīm, par ko viņš bieži vien tika izsmiets. Tāpat puisi apsmēja par lielo degumu.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

“Jaunībā man šķita, ka neviens nevēlas būt draugos ar mani. Sava ķermeņa un kautrīguma dēļ, es izvairījos no sabiedrības,” stāsta Rodrigo. Sasniedzot 17 gadu vecumu, Rodrigo pirmo reizi gūlās zem naža, lai atbrīvotos no krūtīm, kas viņam izmaksāja 2000 mārciņu, kā arī atstāja rētas uz viņa auguma. Tā arī aizsākās jaunā vīrieša atkarība no plastiskajām operācijām. Kopš tā laika viņam ir bijušas 35 procedūras.

Pēc sestās deguna operācijas Rodrigo saķēra infekciju, kas neļāva viņam elpot un lika nopietni iekaist viņa seja, jo viņa ķermenis atgrūda jauno degunu. Ārsti brīdināja, ka degunā varētu izveidoties gangrēna, bet šie brīdinājumi Alvesu neatturēja no tālākām operācijām.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Tāpat atkarība no ķermeņa uzlabošanas viņa rokas padarījusi paralizētas. Kāds brazīliešu ārsts Rodrigo rokās injicēja gēlu, kam vajadzēja tām likt izskatīties muskuļotākām, bet Alvess saķēra infekciju, kas neļāva viņam pašam parūpēties par sevi.

“Tas nonāca tik tālu, ka tika apsvēra iespēja amputēt manas rokas,” atminas vīrietis. “Ja baktērijas būtu tikušas līdz manai sirdij, es būtu nomiris.”

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Kad Rodrigo atguva spēju lietot rokas, viņš apmeklēja psihologu.

“Man iziešana no mājas prasa daudz laiku, jo man viss ir jāpielabo,” stāsta britu slavenība. No rītiem viņš izdzer kolagēna tabletes, noskrubējas, uzklāj mākslīgo iedegumu un divas stundas pavada pie kosmētikas.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Tāpat Rodrigo apsver domu par dzimuma maiņas operāciju, jo vecumdienās vēlas būt “seksīga kundzīte”, nevis “sašļucis vecis”. Vīrietis pat ir izņēmis četras ribas, lai iegūtu sievišķīgāku figūru.

“Es nevienam neiesaku sekot manās pēdējās,” tomēr atzīst ar plastiskajām operācijām apsēstais Rodrigo. “Es darīju to, kas man šķita pareizi.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:01

Jaunākās diskusijas