Meganas grima mākslinieks atklāj, par ko pēc kāzām sajūsmā bija princis Harijs

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 8.augusts 2018, 17:57
 
Scanpix
Pasaule vēl joprojām atceras karaliskās kāzas, kas 19. maijā notika Lielbritānijā, kur apprecējās princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla. Meganas vizāžists, kurš uzklāja grimu topošajai Saseksas hercogienei, atklājis, ko viņam pēc kāzām teicis pats princis Harijs.

Megana izpelnījās daudz uzslavu par skaisto "Givenchy" modes nama kāzu kleitu, kurā viņa izskatījās burvīgi. Arī princis Harijs pie altāra Meganai teica, ka viņš izskatās lieliski.

Scanpix

Vizāžists Daniels Martins lieliski tika galā arī ar savu darbu, ko novērtējis pats princis, vēsta "Mirror". Martins intervijā pastāstījis par savu izvēli Meganai uzklāt tieši šādu grimu.

Mākslinieks atklājis, ka pēc kāzu ceremonijas princis Harijs vairākkārtēji pateicies Danielam par viņa darbu, sakot, ka vizāžists licis Meganai izskatīties pēc sevis.

Ar līgavu mākslinieks vienojies veidot dabīgu grimu, neko pārlieku spilgtu un izlecošu, jo beigu beigās šādos dzīves brīžos “sievietes vēlas pēc iespējas vairāk izskatīties pēc sevis.” Uzmanība tika pievērsta arī Meganas vasaras raibumiem, kuru dēļ sievietes pasaulē bija gatavas pat uztetovēt tos uz saviem deguniem un vaigiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas