Viljama sieva Keita aktīvi atbalsta Saseksas hercogieni Meganu

tautaruna.lv, Rita Lazda 31.jūlijs 2018, 20:35
 
AP/ SCANPIX
Šī gada maijā pēc kāzām ar britu princi Hariju karaliskajai ģimenei pievienojās ASV aktrise Megana Mārkla. Pirmie mēneši jaunajā dzīvē dāmai nav bijuši vienkārši, un kā vēsta "Daily Mail", tad ar jauno statusu viņai palīdzējusi aprast vīra brāļa sieva Ketrīna.

Neilgi pēc kāzām par attiecībām ar meitu medijiem nekautrējās stāstīt Meganas Mārklas tēvs Tomass, kurš sirds operācijas dēļ nevarēja ierasties uz meitas kāzām. Lai gan viņš vairākkārt izteicies, ka meita kopš karaliskā notikuma nav ar viņu sazinājusies, Megana joprojām izvēlējusies klusēt un nekādus oficiālus komentārus par attiecībām ar tēvu nesniedz.

Lai gan abas dāmas ir krasi atšķirīgas savos raksturos, medijs vēsta, ka tieši Keita bijusi tā, kura palīdzējusi Meganai tikt galā ar dažādām neskaidrībām.

PA Wire/PA Images/ SCANPIX

Tiesa, šo mēnešu laikā liels atbalsts Meganai bijis prinča Viljama sieva Ketrīna, kurai pēc kāzām ar mīļoto arī nācies pierast pie jaunās dzīves noteikumiem. Lai gan abas dāmas ir krasi atšķirīgas savos raksturos, medijs vēsta, ka tieši Keita bijusi tā, kura palīdzējusi Meganai tikt galā ar dažādām neskaidrībām. Tāpat zināms, ka abām 36 gadus vecajām dāmām ir kopīgas intereses- viņas interesējas par tenisu, tāpat jūsmo par suņiem. Aptuveni reizi nedēļā abas sazvanoties, lai pārrunātu sev svarīgus tematus.

Jau vēstīts, ka šonedēļ 74 gadus vecais Tomass Mārkls medijiem paziņoja, ka jau 10 nedēļas nav runājis ar savu meitu Meganu. Viņaprāt, pēc tam, kad viņš atļāvies izteikt kritiku par karalisko ģimeni, tā izvēlējusies ar viņu vairs nesazināties. "Mana meita 4.augustā svin dzimšanas dienu, tomēr, pat ja es viņai nosūtītu kartīti, iespējams, tā būtu vien viena no simtiem, ko šajā dienā saņems Saseksas hercogiene," norādījis viņas tēvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:39

Jaunākās diskusijas