Carnikavā sakaujas "nacionālis" un "saskaņietis" [papildināts]

tautaruna.lv 31.jūlijs 2018, 14:30
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Svētdien florbola spēles laikā Carnikavā pie dūru vicināšanas nonākuši divi novada domes deputāti – Jānis Leja (Saskaņa) un Gatis Miglāns (NA).

Incidents izcēlies sporta spēļu laikā, kad kā spēļu tiesnesis deputāts Leja devies atrisināt saķeršanos uz spēles laukuma, ar domu aizstāvēt savus bērnus.

Tā kā uz laukuma atradies arī deputāts Miglāns, kurš pirmais lūkojis risināt domstarpības jauno sportistu vidū, arī viņš ticis ierauts Lejas domās par to, kā panākt taisnīgumu. Pirmos sitienus dabūjis Miglāns, bet tālāk Leja pievērsies otram sportistam, kurš arī dabūjis nopietnākus ievainojumus.

Ar notikušā atstāstu savā “Facebook” profilā dalījusies pašvaldības domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica (LZS).

“Jautājums ir tikai viens - kas būtu jādara deputātam, kurš, vērojot florbola spēli, nespēja savaldīt savas emocijas, metās laukumā un brutāli piekāva vienu no spēlētājiem visu skatītāju un, pats galvenais, savu un visu citu bērnu klātbūtnē!?” neizpratnē ir varas pārstāve.

Viņa arī atzīmē, ka cietušajam ir smadzeņu satricinājums un brūce ar trim šuvēm.

Par notikušo informēta arī policija.

Sabiedrībā par partiju "Saskaņa" un Nacionālo apvienību ir iespaids, kā par diametrāli pretēju pārliecību pārstāvjiem. Kamēr "Saskaņa" tiek asociēta ar krievvalodīgo interešu aizstāvību, nacionāļi iestājas par latvietību un nacionālām vērtībām.

Carnikavas novada domē ir pārstāvēti tādi politiskie spēki kā LZS, Saskaņa, NA un Reģionu alianse.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas