Sipeniece-Gavare pastāsta, kas viņai gadījies pa ceļam uz Mežaparku

tautaruna.lv 8.jūlijs 2018, 16:13
 
F64 Photo Agency
Dienā, kad ar krāšņu koncertu Mežaparka lielajā estrādē noslēgsies Latvijas simtgades Dziesmu un deju svētki, TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare sociālajā tīklā facebook pastāstījusi, kas viņai gadījies pa ceļam uz Mežaparku.

"Braucot no Mežaparka uz Daugavas stadionu krievvalodīgs taksometra vadītājs jautāja:Čto vi sevodņa vse takije narjadnije v zooparke ģelajķe (bez ironija)," sociālajā tīklā facebook raksta B.Sipeniece-Gavare.

Visi ceļu uz Mežaparku viņa taksometra vadītājam stāstījusi par gaidāmo pasākumu un aicinājusi to vērot kaut televīzijā. "Atvadoties viņš pateica, ka mēs esam malači".

Tāpat TV un radio raidījuma vadītāja pateikusies visiem dejotājiem par emocijām un stiprumu, ko tie devuši.

Jau vēstīts, ka svētdien, 8.jūlijā, Mežaparka lielajā estrādē ar koncertu "Zvaigžņu ceļā" noslēgsies XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki.

Pa Zvaigžņu ceļu cauri likteņa lokiem, lai pa Piena Ceļu atgrieztos mājās - tāds ir noslēguma koncerta “Zvaigžņu ceļā” stāsts. Tā dalībnieki izdziedās kā laikmetu liktenīgās dziesmas, tā latviešu profesionālās kormūzikas darbus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:29

Jaunākās diskusijas