Laulību krīzes laikā Katrīne Sauliete publicē vīram veltītu ierakstu

tautaruna.lv 8.jūlijs 2018, 8:51
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Ageny
"Kopdzīvi pārtraucis viens no Latvijas saskanīgākajiem pāriem - hokejists Kaspars Saulietis un viņa sieva Katrīne Sauliete. " Tā šonedēļ rakstīja izdevums "Kas Jauns". Kamēr komentāros cilvēki izsaka viedokli par to, kāpēc abu attiecībās tā noticis, tikmēr Katrīne sociālajā tīklā instagram publicējusi bildes, kurā redzama Kaspara pasniegtā dāvana.
Šķiršanās dokumentus Saulieši pagaidām nav iesnieguši - izlēmuši nepārsteigties un devuši viens otram laiku, lai nonāktu skaidrībā - glābt laulību vai ne, šonedēļ vēstīja izdevums "Kas Jauns".

Zināms, ka Katrīne ar meitām palikusi dzīvoklī Teikā, bet Kaspars aptuveni pirms mēneša pārcēlies citur.

Šķiršanās dokumentus Saulieši pagaidām nav iesnieguši - izlēmuši nepārsteigties un devuši viens otram laiku, lai nonāktu skaidrībā - glābt laulību vai ne.

Pāris dienas pēc publikācijas Katrīne sociālajā tīklā instagram ievietojusi attēlus, kuros paskaidrots, ka Kaspars viņai uzdāvinājis lielu rožu pušķi.

"Lai vai kā IR, BIJA vai BŪS... Paldies par ❤️ laiku @sauljukas91 un, protams, skaistajām rozēm," sociālajā tīklā instagram pie attēliem raksta Katrīne.
Ievietotais attēls aplaimots ar vairākiem tūkstošiem atzīmju "patīk". Tāpat daudzi vēlējuši, lai tomēr izdodas pārvarēt laulību krīzi un atjaunot attiecības.

Pāris apprecējās 2008.gada 20.jūnijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas