Tautas kalps Dombrava aicina atvērt acis: Mūsu tauta ir varena

tautaruna.lv 8.jūlijs 2018, 14:05
 
F64 Photo Agency
Simtgades Dziesmu un deju svētku nedēļā sociālajā tīklā facebook emocionālu ierakstu publicējis 12.Saeimas deputāts Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK).

"Ļoti iespējams izpelnīšos kritiku no tiem, kuriem nepatīk, ka sabiedrība uzzina patiesību un tādā veidā kļūst stiprāka un grūtāk vadāma.
Nav nozīmes kā mēs katrs nosaucam, bet mūsu tauta ir Dieva izredzēta tauta," ierakstu sociālajā tīklā facebook sāk J.Dombrava.

Kā var izskaidrot to, ka ar dziesmu spējām sagraut kodollielvalsti?"

"Mūsu tauta ir gudrāka un spējīgāka par daudzām citām tautām, bet vislielākais spēks slēpjas mūsu GARĀ. Tā spēks ir neizmērojams. Kā citādāk var izskaidrot to, ka laikā, kad Eiropas karaļnami bruka vikingu priekšā, mūsu senči bija tie, kuri siroja vikingu zemēs? Kā citādāk var izskaidrot to, ka tik ilgi neliela tauta spēja saglabāt neatkarību gan no rietumu bruņiniekiem, gan austrumu kņaziem? Kā var izskaidrot to, ka spējām no savām zemēm vienlaikus padzīt divu lielvalstu armijas? Kā var izskaidrot to, ka ar dziesmu spējām sagraut kodollielvalsti?"

Noslēdzot emocionālo uzrunu sociālajā tīklā deputāts aicina atvērt acis un piebilst: "Mūsu tauta ir varena un mūsu gars ir nesalaužams."

Viņa emocionālo ierakstu komentējuši arī citi sociālā tīkla facebook lietotāji, kuri norāda, ka vēlētos, lai mēs lepotos ar savu valsti ne vien Dziesmu un deju svētku laikā, bet arī ikdienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas