Vai īsi pēc šķiršanās Pabriks atkal kļūs par tēti?

tautaruna.lv 8.oktobris 2021, 15:20
 
Kaspars Krafts / F64
Vasaras beigās aizsardzības ministrs Artis Pabriks publiski paziņoja par laulības šķiršanu ar sievu Undīni. Jau vairākus gadus sabiedrībā klīda runas, ka ministram ir romantiskas attiecības ar viņa biroja vadītāju Neldu Otvari. Lai gan pēc oficiālās šķiršanās ir pagājuši divi mēneši, aizsardzības ministrijā klīst baumas, ka Pabrika šķiršanās iemesls, iespējams, ir Otvares grūtniecība. Vai ministrs kļūs par ceturtā bērna tēvu?

Portāls “Pietiek.com” publicējis rakstu ar pretenciozu virsrakstu “Vai mūsu drošība ir Amora kalpu varā?“, kura autors izsaka pieņēmumu par to, ka Aizsardzības ministra A. Pabrika laulības šķiršanas patiesais iemesls ir gaidāmā bērna piedzimšana.

“Jau kādu laika sprīdi iepriekš medijos varējām skatīt informāciju par aizsardzības ministra Dr. A. Pabrika un viņa biroja vadītājas N. Otvares iespējamo mīlas dēku. Eļļu ugunī pielēja arī augsti godātā Dr. kunga paziņojums par laulības šķiršanu. Ļaunie un neapšaubāmi nepatriotiskie cilvēki šajā paziņojumā saskatīja biroja vadītājas grūtniecību un Dr. kunga vēlmi izlīferēt no šīs kutelīgās situācijas. Jel cienījamāk, ja bērns dzimst šķirtam vīram, nevis laulībā un šādā amatā esošam, ” rasta portāls pietiek.com.

Aizsardzības ministrijā par Pabrika romantiskajam jūtām pret viņa biroja vadītāju Neldu Otvari runā jau sen.

Arī Vakara Ziņas 2019.gada jūnijā rakstīja “Aizsardzības ministrijā runā, ka Artis Pabriks gluži vai lidojot mākoņos un no šīs romantikas ciešot darbs. Vienlaikus Pabriku ļoti uztraucot, ka par aizraušanos uzzinās sieva - vāciete Undīne, ar kuru pārim ir divi bērni - meita Alvīne Dārta un dēls Hauke Namejs. Pāra laulība ilgst jau deviņpadsmito gadu. Artim no pirmās laulības ir arī pieaugusi meita Dita. “

Kad laikraksts tolaik sazinājās ar Pabrika kungu un vaicāja “cik ilgu laika periodu viņu saista romantiskas attiecības ar biroja vadītāju Neldu Otvari, Pabrika atbilde bija īsa un kodolīga: “Pilnmēness muļķības.””

Pagāja divi gadi un šī gada augustā Artis Pabriks sociālajā portālā “Facebook” publicēja paziņojumu: "Mūsu attiecībās esam daudz pieredzējuši un šī pieredze ļāvusi attīstīties mums kā personībām. Šis ir bijis smags lēmums mums abiem, bet apzināmies, ka tas ir pareizs un mūsu kopdzīves laiks ir noslēdzies. Esam vienojušies saglabāt labas attiecības arī turpmāk, vienam otru atbalstot. Aicinām visus respektēt mūsu un mūsu bērnu tiesības uz privātumu. Undīne un Artis Pabriki." A. Pabriks ar sievu Undīni bija laulībā kopš 1997. gada.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas