Mūrnieces viesnīcas bārā vakcinētājiem piedāvā bezmaksas alkoholu

tautaruna.lv 8.oktobris 2021, 11:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī ministre un tagadējā viesnīcas Roma vadītāja Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook paziņojusi, ka viesnīcas bārā Mazais Otto pret Covid-19 vakcinētajiem tiek uzsaukta glāze dzīrkstošā vīna Prosecco.
Kā raksta Mūrniece, tādejādi viesnīcas komanda vēlas dot savu artavu solītim uz priekšu cilvēku veselībai un ceļā uz normālu ikdienu.

"Gribam dot savu artavu solītim uz priekšu mūsu veselībai un ceļā uz normālu ikdienu.

Tie, kas var uzrādīt vakcinācijas kartiņu ar šīs nedēļas vakcinācijas datumu - uzsaucam glāzi prosecco.
Ps. Ar pirmo saņemto vakcīnu varēsiet baudīt glāzi terasītē, tie, kam šonedēļ otrā - varēs izvēlēties, kur pasēdēt," raksta Mūrniece.
Tikmēr, kā ziņots, pēdējās nedēļas laikā pret Covid-19 pilnībā vakcinēto Latvijas iedzīvotāju īpatsvars pieaudzis par aptuveni 1,55 procentpunktiem.

Tieši pirms nedēļas NVD rīcībā esošie dati liecināja, ka līdz 30.septembrim ieskaitot vakcinācijas pret Covid-19 kursu noslēguši 45,27% no visiem Latvijas iedzīvotājiem. Savukārt piektdienas rītā pieejamie NVD dati liecināja, ka līdz 7.oktobrim ieskaitot vakcinācijas pret Covid-19 kursu noslēguši 46,82% Latvijas iedzīvotāju. Aprēķini izdarīti, izmantojot Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) datus par Latvijas iedzīvotāju provizorisko kopskaitu šā gada jūlija sākumā.

Līdz šim vismaz vienu poti pret Covid-19 Latvijā saņēmušas 945 979 personas, kas atbilst 50,26% valsts iedzīvotāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas