"Draudēja padarīt aukstu!" Kaimiņu konflikts Jaunjelgavas pusē iedveš bailes

tautaruna.lv 30.janvāris 2019, 17:30
 
F64 Photo Agency
Ne reizi vien ziņots par gadījumiem, kad kaimiņi kādu iemeslu dēļ "sagājuši" ragos. Tiesa, šoreiz stāsts par šādām kaimiņu nebūšanām Jaunjelgavā ne vienam vien liktu nedaudz nobīties.

Divu kaimiņu strīdus Jaunjelgavas novada Sērenē nebeidzas jau 25 gadus. Veca māja Jaunjelgavas novada Sērenē sadalīta starp vairākiem īpašniekiem. Mareks, kurš ir vienas nama daļas īpašnieces dzīvesbiedrs, apgalvo, ka kaimiņš Andrejs jau kopš aizvadītā gadsimta 90. gadiem viņu ar visu ģimeni gribot no mājas ”izēst” ar visdažādākajām metodēm, ziņo raidījums "Bez Tabu".

Mareks stāsta, ka atceras reizi, kad kaimiņš mēģinājis dzīvoklim atslēgt elektrību. Konfliktā toreiz cietusi Mareka sieva.

"Sāka grūstīt viņu. Vēlāk es iejaucos, aizstāvot sievu, sanāca skandāls, pa galvu viņam trāpīju. Man bija rokā pudele. Bet patiesībā nekas nav trāpīts, nekas nav bijis."

Savukārt sarunā ar mājas iedzīvotāju Andreju atklājas vēl jaunas konflikta detaļas. Viņš stāsta, ka Mareks 90.gados viņam nozadzis būvmateriālus. To uzzinot, viņš Mareku esot ”nolaidis pa trepēm pieturot” un izdzinis no mājas, pēc kā drīz vien būvmateriāli esot nolikti atpakaļ vietā. Andrejs stāsta, ka Mareks viņu draudējis ”padarīt aukstu”, un otrādi.

Konfliktu palīdzējusi risināt arī policija, taču tas nesaskaņas nav mazinājis, informē raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas