Jelgavā pie auto stūres pieķer 14 gadus vecu zēnu

tautaruna.lv 30.janvāris 2019, 10:50
 
F64
Patrulējot pa pilsētas ielām, Jelgavas pašvaldības policijas ekipāža pamanīja kādu aizdomīgu automašīnas šoferi, tāpēc nolēma piebraukt tuvāk ievērotajam ”Volvo”, lai precīzāk novērtētu situāciju, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Par spīti tam, ka spēkrata vadītājs nedarīja neko uzkrītošu un manāmi nepārkāpa ceļu satiksmes noteikumus, inspektoru uzmanību piesaistīja kas cits, proti, - pie transportlīdzekļa stūres sēdēja kāds pamatskolnieks.

Pusaudzim tika lūgts uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un autovadītāja apliecību, taču viņš to nevarēja. Viņš paskaidroja, ka tikai nedaudz pabraukājies un pavizinājis savus draugus, kuri bija līdzīga vecuma.

Automašīnas šoferis, kurš, pirms nonāca policijas redzeslokā, “grieza saulītes” Zemgales stadiona stāvvietā, izbaudīja ziemas priekus jeb sānslīdi kopā ar saviem klasesbiedriem. Sastopoties ar policiju, puikas manāmi nobijās.

Izrādās, ka automašīna esot paņemta bez atļaujas, un spēkrata īpašnieks ir ‘”Volvo” vadītāja tēvs, kurš par notikušo nebija pārlieku priecīgs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas