Jelgavas novadā divu bērnu māte jau 10 gadus meklē pazudušo bērnu tēvu

tautaruna.lv 30.janvāris 2019, 13:08
 
F64
Jelgavas novada Mazlaukos dzīvojošā Alla atklāj, ka pirms 10 gadiem "izgaisis" viņas dzīvesbiedrs Vladimirs Parīgins, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Sieviete savulaik vērsās tiesā, un lieta tika ierosināta, jo tobrīd trīsgadīgā dēla un piecus gadus vecās meitas māte vēlējās piedzīt no Vladimira uzturlīdzekļus jeb plašāk zināmos - alimentus. Tiesas dienā Alla tā arī nesagaidīja ierodamies savu bērnu tēvu. Kā vēlāk izrādījās, šī nesatikšanās ievilkusies līdz pat šobaltdienai.

Alla uzskata, ka, ja reiz ir aizritējis jau 10 gadu, tad policijai vajadzētu lietu slēgt noilguma dēļ. Viņa domā, ka varbūt meklēšanā izsludināto Vladimiru tomēr oficiāli atzīt par mirušu. Izrādās, nemaz tik vienkārši aizsūtīt cilvēku aizsaulē nevar.

“Diemžēl līdz šai dienai vīrietis nav atrasts, sakarā ar ko viņš joprojām atrodas meklēšanā, neskatoties uz to, ka jau pagājuši 10 gadi. Noilgums šajā lietā nav iestājies, un mēs turpinām meklēšanas pasākumus, jo izbeigt lietu mēs varēsim divos gadījumos,” atklāj Tatjana Flandere, Valsts policijas Jelgavas iecirkņa priekšniece.

Pozitīvākais no tiem ir vīrieša atrašana, esot sveikam un veselam. Daudz drūmāk izklausās tiesas lēmums par meklēšanas pārtraukšanu. Pēc Allas lūguma tiesa tad izskatītu iespēju viņas bērnu tēvu izsludināt par mirušu.

Alla cer, ka šādā situācijā viņa varētu vismaz cerēt uz apgādnieka zaudējuma pensiju, jo “gaidīt vēl 10 gadus nav jēgas”.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:13

Jaunākās diskusijas