Vai tiešām pēc Covid-19 vakcīnas mēnesi nedrīkst lietot alkoholu?

tautaruna.lv 4.marts 2021, 12:09
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Vakcinācijas birojs mikroblogošanas vietnē Twitter atbildējis uz kādu jautājumu - vai tiesa, ka nedrīkst lietot alkoholu veselu mēnesi pēc Covid-19 potes?

Vakcinācijas birojs skaidro, ka šādu jautājumu saņēmis no kādas Latvijas žurnālistes.

"Atbildam: Uztraukumam nav pamata, visas Latvijā apstiprinātās vakcīnas pret Covid-19 var droši apvienot ar alkohola lietošanu. P.S. Tomēr visu ar mēru!" teikts atbildē.

Tikmēr Twitter lietotāji ar ironiju uztvēruši šādu atbildi.

"Ļoti nekorekta atbilde. Var noprast, ka var DROŠI iet uz dzert uzreiz pēc potes (apvienot). Man ārsts līdz šim pēc jebkuras potes atgādina, ka alkoholu nevajag un nedrīkst," teikts kādā ierakstā.

"Pag, šis ir kaut kāds joks? Šķiet, ka ir daudz jo daudz citu būtisku jautājumu, kuriem atbildes nav sniegtas. Šī atbilde, faktiski, padara šo vakcinācijas mājas lapu par joku lapu. Tā var šķist mānīga!" teikts vēl vienā ierakstā.

Tāpat Twitter lietotāji ar ironiju raksta, ka beidzot redz, ka Vakcinācijas birojs strādā un, saņemot šo atbildi, Latviju pāršalca atvieglota nopūta un nācija guvusi sirdsmieru.

Tikmēr kāds Twitter lietotājs gan uzsver, ka jautājums nemaz nav tik mazsvarīgs.

"Tas ir pietiekami nopietns jautājums. Krievijā bija informācija, ka Sputņikam starp abām devām nedrīkst dzert. Ļoti daudzi tur teica, ka tāpēc nevakcinēsies. Tā ka normāla atbilde uz daudzus interesējošu jautājumu," teikts ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas