Timma pārsteidz ar atklāsmēm par savu dzīvi

tautaruna.lv 4.marts 2021, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latviešu basketbolists Jānis Timma vietnē Instagram dalījies ar iepriekš nezināmiem faktiem par savu dzīvi.

Timmas ieraksts krievu valodā veltīts basketbolam.

"Esmu dzimis mazajā Krāslavā, gandrīz uz Baltkrievijas un Lietuvas robežas, kurā mīt 10 000 iedzīvotāju. Mums pilsētā nebija neviena luksofora. Gaismu laternas izslēdzās pulksten 22 vakarā. Tiklīdz sāku staigāt, nonācu zālē. Mans tētis bija vienīgais basketbola treneris pilsētā, un es sāku trenēties 3 gadu vecumā. Bērnudārzā pēdējā grupā es jau spēlēju savu pirmo oficiālo spēli ar 4 gadus vecākiem puišiem.



14 gadu vecumā es pārcēlos no vecākiem, pareizāk sakot, no mātes, vecāki līdz tam laikam bija šķīrušies, un sāku dzīvot skolas, kurā es mācījos, sporta kompleksā. Un spēlēju basketbolu.



15 gadu vecumā es biju divpadsmitais spēlētājs valstsvienībā, divus gadus vēlāk biju starta pieciniekā. Tā ir jau desmit gadus.

Šī ir tikai puse no mana ceļojuma, un tas nekad nav bijis tik viegls. Bet es vienmēr esmu cienījis tos, ar kuriem kopā spēlēju un par kuriem spēlēju.

Vienmēr esmu cienījis basketbolu, jo bez tā nebūtu manis," atklāts bija Timma.

Tikmēr komentāros Timma saņēmis daudz labu atzinības vārdu gan par saviem vārdiem, gan par sasniegumiem. Tāpat Instagram lietotāji, kas ir no Krāslavas priecājas, ka viņu "kaimiņš" sasniedzis dzīvē tik daudz.

Jānis Timma ir latviešu basketbolists, spēlē uzbrūkošā aizsarga un vieglā uzbrucēja pozīcijās. Pašlaik pārstāv Krievijas klubu Maskavas apgabala "Himki".

2013. gada NBA draftā viņu Memfisas "Grizzlies" izraudzījās otrajā kārtā ar 60. kārtas numuru. 2015. gada vasarā tiesības uz spēlētāju ieguva cits klubs — Orlando "Magic".

Viņa tēvs Raitis Timma savā laika trenējās un spēlēja basketbolu Gulbenē, bet šobrīd ir jaunatnes basketbola treneris Krāslavā. Basketbolā trenējas arī J. Timmas jaunākais brālis Rinalds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:34

Jaunākās diskusijas