Astrologi brīdina: 4. marts ir bīstama diena

tautaruna.lv 4.marts 2021, 10:30
 
pexels.com
Astrologi atklājuši dienas martā, kad cilvēkiem jābūt īpaši uzmanīgiem, jo tajās mūs var vajāt neveiksmes un lielas problēmas dažādās dzīves situācijās, raksta "slovofraza.com".

Kā norāda astrologi, šodien, 4. martā Marss pāriet Dvīņos. Marss ir drosmes un pašpārliecinātības planēta, bet pārejot Dvīņu zīmē, notiek strauja pozitīvās enerģijas samazināšanās, jo Dvīņi simbolizē dualitāti un Marsam šajā pozīcijā nav ērti.

Astrologi atzīmē, ka cilvēks nevar vienlaikus būt stiprs un vājš, tāpēc daudzu dzīvē šodien iestāsies nenoteiktība, bailes un pašapziņas samazināšanās periods. Brīdina, ka daudzi šajā dienā izturēsies ārkārtīgi neparedzami. Īpaši uzmanīgiem jābūt ar svešiniekiem.

Tāpat bīstams būs arī 15. marts, kad Merkurs ieies Zivs zīmē. Šajā dienā cilvēku domāšana kļūstot neskaidra. Var saasināties stereotipiskā domāšana un cilvēkiem var kļūt grūtāk atšķirt labo no sliktā. Cilvēki būs pakļauti ideālismam un perfekcionismam. Taču šai dienai ir viens liels plus - paaugstinātas mācīšanās spējas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas