Putina "slepenā" meita beidzot kontaktējas ar medijiem

tautaruna.lv 18.februāris 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijas prezidents Vladimirs Putins nerunā par savu personīgo dzīvi, tāpēc žurnālisti bieži apņemas veikt lielus pētījumus, lai iegūtu vismaz daļu informācijas. Nesen par īstu sensācijukļuva ziņa, ka Putinam ir trešā meita (oficiāli viņam ir divas meitas no laulības ar Ludmilu Putinu).

17 gadus vecā Elizaveta Krivonogih (sociālajos tīklos meitene ir pazīstama kā Luiza Rozova) tika nosaukta par iespējamo prezidenta Putina meitu.

Kā pierādījums tika atspoguļota pašas meitenes fotogrāfija, kurā redzms, ka viņa ir ļoti līdzīga Putinam.

Pati Elizabete nekontaktējās ar presi, taču, pateicoties jaunajam populārajam sociālajam tīklam Clubhouse, žurnālistam Andrejam Zaharovam, kurš veidoja pētījumu, izdevās sazināties ar meiteni.

Sarunai ar meiteni žurnālistu piesastījas viņas draugi, taču pirmais, par ko viņi brīdināja, bija tas, ka jauniete neatbildēs uz jautājumu, vai ir Putina meita.

Bet uz dažiem jautājumiem viņa tomēr atbildēja. Tātad, meitene atzina, ka izmeklēšana viņu nav pārāk apkaunojusi, un viņa pat ir pateicīga žurnālistiem.

"Manā dzīvē bija tāds sastrēgums, stagnācija. Esmu ļoti pateicīga, ka man bija šāda iespēja. Mani izcēla gaismā un atpazina internetā (vietnē Instagram viņas kontam ir 96,5 tūkstoši sekotāju - red. piez.). Es jūtos lieliski, jums nav jāuztraucas par mani. Mana dzīve turpinās, viss ir kārtībā. Jūsu izmeklēšanas dēļ es neapturēšu visu, ko esmu darījis iepriekš. Es dzīvošu tā, kā es dzīvoju, kontaktēšos ar tiem, ar kuriem kontaktējos iepriekš," teica Elizabete.

Meitene arī uzsvēra, ka ir vienaldzīga pret politiku un vairāk interesējas par modi un mākslu.

Žurnālists arī mēģināja pajautāt Elizabetei par viņas attieksmi pret pašreizējo situāciju valstī, kā arī uzdeva tiešu jautājumu, vai viņai patīk mūsdienu Krievija, bet mēģināja izvairīties no atbildes.

"Uz jautājumiem nevar atbildēt viennozīmīgi . Jums taisnība, es dzīvoju savā mākslas pasaulē, es dzīvoju savā burbulī. Es neskatos televizoru, dažreiz sekoju ziņām telegramm kanālos, bet arī ne pārāk bieži. Es skatos modes skates, pērku žurnālu Vogue, man patīk iet uz tuvējo restorānu un ēst garšīgus makaronus, pārrunāt ar draugiem jaunākās tenkas," piebilda Elizabete.

Kā vēstījām iepriekš, lai gan Krievijas prezidents Vladimirs Putins rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi, medijs "Projekts" vietnē Youtube publicējis jaunu pētījumu, kurā atklāts, ka Putinam, iespējams, ir vēl viena - trešā - meita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas