Šovu zvaigzne Gunārs sev atradis divas 25 gadus vecas līgavas

tautaruna.lv 18.februāris 2021, 17:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Balvu Gunārs, kurš gada sākumā nosvinēja 60 (bet sirdī 21), gadu iesācis ar aktīvām līgavu medībām un jau nonācis izvēles priekšā. Pie saimnieka ciemos vēlas ierasties noslēpumaina ārzemju līgava, bet tajā pat laikā par sevi atgādinājusi daiļā Līga Eglīte, raksta "skaties.lv".

Kā atklāj Gunārs - viņš šogad apņēmies atrast sievu, un šajā sfērā jau viss notiek spraigāk par spraigu. Internetā saimnieku uzrunājusi kāda ārzemju līgaviņa, kura gatava ierasties ciemos kaut tūlīt, lai ievākotos pie Gunāra un vakaros priecētu saimnieku ar savu hobiju - dejām ap striptīza stieni.

Taču tajā pat laikā - pēc klusuma brīža, kas skaidrojams ar rudens grūtsirdību, Gunāram atkal piezvanījusi Eglīte, kura pēc vasaras kaislībām šķita Gunāram zudusi. Abi vada laiku sirsnīgās sarunās un plāno tikšanos pavasarī.

Kā atklāj Gunārs, abas daiļavas esot viena vecuma - ap 25, kas ir tieši Gunāra vēlmēm atbilstoši, jo saimnieks cer uz pēcnācējiem.

Protams, viņš apzinās, ka abas uzreiz ciemos uzņemt nevarēs un, izsverot visus par un pret, sāk sliekties par labu pašmāju zeltenei - Eglītei.

Lai daiļā Eglīte nejustos apdraudēta, Gunārs vēlas publiski paziņot - viņa ir prioritāte!

”Ja man Eglīte uzrakstīs, ka nevēlas, lai sazinos ar ārzemnieci, ārzemniece var momentā aizmirst par mani! Par Eglīti man viss ir skaidrs - viņa ir sieviete, kura māk uzklausīt, ar viņu mums ir daudz kopīga.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:16

Jaunākās diskusijas