Magone kārtējo reizi izaicina cilvēkus ar savu attieksmi pret dzīvniekiem

tautaruna.lv 18.februāris 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
Šovu zvaigzne Magone Šutoviene metusies jestrā izbraucienā haskiju pajūgā.

Magone ir saimniece haskiju šķirnes sunim un sieviete nolēmusi to izmantot izbraucienam ar pajūgu.

Kā norāda pati Magone, viņa jau saņēmusi no cilvēkiem pārmetumus par savu rīcību attiecībā pret viņai piederošo haskiju, taču sieviete ir sašutusi, jo uzskata, ka neko sliktu nedara.

Magone nolēmusi iejūgt suņus un doties izbraucienā ar bērnu kamaniņām. Šovā "Slavenības. Bez filtra" redzams, kā Magone dodas nebēdnīgā izbraucienā ar suņu pajūgu. Sieviete gan brīdina, ka ātrums šādā izbraucienā ir liels un viņa to darījusi uz ceļa, gan cenšoties turēties ceļa malā.

Magone lūdz citus šādu izklaidi neatkārtot.

Jau vēstījām, ka pie Šutoviem viesojās pārstāvji no Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD), jo bija paklīdušas ziņas par dzīvnieku stāvokli viņas sētā. Magone atklāja, ka PVD saņēmis ziņas par nelabvēlīgiem apstākļiem, kādos dzīvojot saimniecības dzīvnieki, taču, kā šova zvaigzne norāda, nekādas apsūdzības no PVD puses viņai neesot izteiktas.

Tikmēr novembrī Facebook Magone publicējusi ierakstu, kurā maiņai piedāvā savu haskija šķirnes suni. Magones ieraksts sacēla pamatīgu traci. Daudzi Facebook lietotāji pauda neizpratni, kā var tā vienkārši atdot ģimenes mīluli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas