Adrians Kukuvass atklāti runā par savu laulību izjukšanu

tautaruna.lv 18.februāris 2021, 15:12
 
Aivars Ķesteris/F64
Leģendārās grupas "Menuets" solists, dziedātājs Adrians Kukuvass kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāti runājis par savām laulībām.

Kukuvass raidījumā atklāj, ka pateicas savām bijušajām sievām par pacietību un spēju viņu "izturēt". Tāpat šķiršanās pieredze esot palīdzējusi māksliniekam radīt skaņdarbus "Jūlija nakts" un "Izšķirsimies tepat, saulītē".

Viņš stāsta, ka katrā laulībā uzcēlis māju un šķiroties devies prom ar ""Menueta" fotoalbumu padusē, džinsās un vienu pleca somu".

"Katrā reizē ir kaut kas savādāks. No sākuma varbūt ir nevajadzīgs lepnums. Pašlepnums, kas tev liedz pateikt: "Piedod." Otrs atkal ir - jāuzmanās vienā profesijā strādāt. Kā mēs, pieņemsim, ar Antru (mūziķa pirmā sieva Antra Ozola- red.). Nemaz nebija viegli," par šķiršanās iemesliem runā mūziķis.

Kukuvasam ir trīs meitas - Evija, Arita un Adrija Silva.

1979. gadā Adrians iepazinās ar dziedātāju Antru Ozolu. 1985. gadā abi apprecējās, 1992. gadā dzimusi viņu meita Arita Kukuvasa. Adriana un Antras sadarbība turpinājās līdz 2002. gadam, līdz abu laulība tika šķirta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas