Kā Megana nedēļām ilgi slēpusi grūtniecību

tautaruna.lv 18.februāris 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Jau vēstīts, ka Valentīndienā princis Harijs un Megana Mārkla nāca klajā ar publisku paziņojumu, kurā atklāja, ka ir otrā bērna gaidībās. Izrādās, ka visu šo laiku Megana ir rūpīgi slēpusi grūtnieces vēderiņu, piedaloties publiskās videokonferencēs, raksta "The Mirror".

Megana nedēļām esot slēpusi grūtnieces vēderiņu un publiskajās videokonferencēs, kurās viņa piedalījusies, bija rūpīgi izstrādātas tehnikas, lai grūtniecība nebūtu manāma.

Video vienmēr bija redzama tikai Meganas augšadaļa un rūpīgi tika slēpts viduklis. Šīs publiskās parādīšanās bija speciāli veidotas, lai neradītu aizdomas par grūtniecību.

Tikmēr "E! News" norāda, ka arī paŗa Ziemassvētku apsveikuma kartītē saskatītas norādes par grūtniecību. Piemēram, Mārklas vēderu aizklāj suns.

Reuters/Scanpix/Leta

Jau vēstīts, ka Saseksas hercogs un hercogiene Valentīna dienā paziņojuši faniem iepriecinošus jaunumus - viņa dēlēns Ārčijs drīzumā kļūs par lielo brāli māsiņai vai brālītim.

Ģimenes pieaugumu apstiprinājis arī prinča Harija un Meganas pārstāvis. Pāra tuvs draugs, fotogrāfs Misans Harimans iemūžinājis pāri skaistā kopbildē, kurā redzams Meganas grūtnieces vēderiņš. "Mega, es biju klāt tavās kāzās, lai pieredzētu jūsu stāsta sākumu un, mans draugs, esmu pagodināts iemūžināt to, kā tas aug," pāri ar ģimenes pieaugumu sveic fotogrāfs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas